Followers

Sunday, February 15, 2009

TAG dari Aishah - Jepun

TAG diterima dari Aishah yang tinggal di Jepun. Baru je kenal-kenalan dengan Aishah ni. Belum sempat interview pun... tapi dia dah bagi kita kerja. Amboiiii, biase dia tu!!! Hehehe... idak le... akak tak marah. Sukerrrrr... len kali bagi lah lagi ye dik... (Grrrrr!!!)

::Rules::
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Sebenonye gambar2 dalam folder gambo kat dalam laptop ni tak berkemas tau. Kadang2 ade satu gambo yang same sampai 2/3 keping. Jom kite tgk mengikut peraturan TAG, gambar ape...


Hah! Inilah gambarnya. Gambar ni diabadikan di Sri Pentas TV3. Masa ni aku pergi Sri Pentas ni untuk bawa Boy dan Baby ujibakat salah sebuah rancangan baru kanak-kanak bertajuk 'Eh, keletahnya dia' yang dihostkan oleh Najib Ali. Tapi masa sessi temuduga ni Intan Suraya yang buat.
Boy ni memanglah pemalu sikit. Tapi bila tengok Baby nak buat, dia pun nak juga. Tapi masa kat atas pentas tu dia tersengih2 je banyak. Sebenarnya aku ada rekod rakaman Boy dan Baby diinterview oleh Intan Suraya ni tapi tak boleh nak tepek kat sini sebab mase tu aku rekod kat kaset bukan pada memori kad.
Baby pulak masa ni memanglah dia banyak bercakap. Tapi bila Intan Suraya suruh dia nyanyi, dia kaku and "mama...!" sambil nak nangis. Adush!
Overall anak2 aku memanglah tak terpilih untuk masuk rancangan tu. Tapi tak kisahlah. It just for fun anyway. Tapi kalau dapat pun bagus jugak.
Baru-baru ni Tom Tom Bak buat ujibakat terbuka pun aku tak dapat nak bawa Baby dan Boy ke ujibakat tu sebab masa tu sibuk berulang ke hospital pasal mak admit. Padahal dia orang memang dah teruja sangat2 nak jumpe 'abang Aznil' hehehe

Jeng jeng jeng!!! Sape kene TAG dipersilakan buat ye... Kali ni aku khususkan TAG ni untuk mak-mak ayam (M.Com/sahabat kapet terbang) sebab aku rase disebabkan TAG ni datangnya dari kawan masak2, mesti kawan2 masak yang lain akan dapat jugak sama ada cepat atau lambat.

Kepada MAK2 AYAM yang nama BAPAK2 AYAM yang disebutkan di bawah, sile buat TAG ni ye... takkan korang tak kenai name laki sendirikan???Hehehe... Kepada yang nama BAPAK2 AYAM tak disebutkan, jangan risau sebab lambat atau cepat korang tetap akan kene TAG ni...

1) Bapak Ayam Kaman
2) Bapak Ayam G-Boy
3) Bapak Ayam Apiz
4) Bapak Ayam Mizi
5) Bapak Ayam Jul
6) Bapak Ayam Acid

5 comments:

Nur Syafawati said...

kak fiza..sebaik sahaja aku abis meng update blog aku...tetiba ko pm!!buzzzzzzzz!!!!!!! "TAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG" huh...aku baru nak sign out!!!kahhh...tapi xpe..aku tau ko syg aku..so, ko tag aku kan ..kan??i lap u too!!heheh..tq yer..muahhhhhhhhhhh

hana said...

wahhhh! kalau tak mesti glemer satu mesia! cayalah anak pija! takpe cube lagik! klu berjaya bgtau aku..leh tgk online kat sini! heheheheee

Rafizah Nordin said...

sya,
jalankan tugas yg tidak bergaji ini, hehehe

hana,
tu ler...boleh gak mamanya tumpang glem hahaha

ai said...

glemer lak bapak2 ayam.. :P

Rafizah Nordin said...

ai,
sesekali kite bagi la depe enterfrem :P

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)