Followers

Thursday, February 12, 2009

Banana Split


Hahaha!!! Terjebak jugak aku akhirnya... Ni sume penangan orang dari Jepun. Dia iyelah... ampun jugak sebab ada isi dalam perut. Teringinlah macam-macam? Aku ni??? Apa ada isinye??? Kahhhhh
Ish... tak mao cakap la pasal ni... takut... takut ape? Takut melekat!!! Uwaaaa aku tidak mahu!!!

14 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

adeh...akak nih bukan yg ade dlm perut pon teringin...tekak org takde isi pon mmg teringin nih..

ai said...

aku bukak je belog kau ni trus nampak tulisan BANANA SPLIT..trus rasa sakit hati!!!! camne tu???

walawei besen..meh le beli umah kat Rawang..dekat ngan umah aku. senang aku nk tompang makan! ;P

Rafizah Nordin said...

aishah,
ha tu la pasal...hahaha

ai,
jgnla itu macam adey kicik...kikikikkk
besan,beli umah kat rawang? no,no,no...kat rawang ade biras aku yg tak bape leh masuk otak giler aku nih...huh!

Noorma Ismail said...

Fiza, selain dressing atas aiskrim, hashley coklat tu boleh buat apa lagi yer? aku ni beli jer sbb tengok korang kat blog beli, last2 tak pakai pun, guna untuk makan eskrem jer..aku ni pulak penamak, beli smapai 2 botol, satu coklat, satu stoberi..aku ni sebenonyer takut makan eskrem..takut gemuk..huaa...tak mooo..nk kurus balik susah..

Rafizah Nordin said...

noorma,
aku pun tak tau la...yg aku punye tu pun aku buat untuk makan aiskrim je...tp aku punye botol kecik.xpired date pun lame lagi..sempat dihabiskan kot hehehehe
klu ko xnak makan,bglah anak2 ko makan...

hana said...

yea yeaaa pija dh kene jangkit banana split! ala jangkit yg tuh pon apa salahnyer! baru 3 tuh pija! aku nk 4 baru stop! yer yer oooo jerk aku nih! hahahahahahaaaa

Rafizah Nordin said...

hana,
xleh,xleh...3 ni pun aku rase cam nak meroyan dah ni muahaha!!!

eLYies said...

waduh...buat aku meroyan tgk makanan2 dlm blog kak za ni...huwaaaaaaaa

Nur Syafawati said...

kza..balik ni aku ckp aku nak gi cari pisang!!!!

Rafizah Nordin said...

ies,
belum banak agi ko dah meroyan dulu eh....heeee

sya,
cari jgn tak carik.jgn pakai pisang tanduk udahla ye...haaaa

are said...

huhuhu....g umah SL pun buat banana split...ko b'pakat eh fiza!!

Rafizah Nordin said...

are,
aah mmg kami pakat...ko tak nak berjemaah sekali ke? hahaha!!!

anawahid said...

betul pija ni semua pasai org ngidam nyer pasalll... ngan kite2 sekali ngidammm... ekekeke

Rafizah Nordin said...

k ana... tu le pasai...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)