Followers

Tuesday, February 17, 2009

Roti Cheese


Ini breakfast kami pagi ni. Simple je... terinspirasi dari iklan keju KRAFT kat tv tu. Tapi aku taklah pakai keju tu. Pakai keju biase je. Agaknya itu yang tak melimpah ruah mcm dalam iklan tu. Tapi tak dapat jugak dipastikan adakah betul keju tu akan melimpah ruah. Kadang2 tu iklan je lebih tapi bile buat tak jadi pun...

9 comments:

MUMMY ILA said...

adoi mengucap aku kak za oiiii...
ko ni x habis2 wat makanan berasas cheese.. woiii!!! jgn salahkan badan kalau x muat sluar baju. dah ko ari2 ngadap makanan gini. adoyaiii..ko nak lawan body aku yg tembun debab ni ke?.. aduhaduhaduhaduh!!!

Rafizah Nordin said...

ila,
klu aku buat 10 keping tak semestinya aku belasah 10 keping tu semua.aku ni anak dah beso beb.anak2 aku je belasah bagai tak kenyang2.aku makan sekeping je.sekadar mengalas perut kate orang...

ai said...

DEMI ALLAH besen! baru je petang smalam duk brangan nk buat roti ni. Tp ngak ada ongkos mau dibeli kejunya!! huhuhu..jilat je la screen ni slluuurrrrrrppppp

SiS-lin said...

mmg sedap kan,tp sis bt yg sama dlm iklan tu,ank2 suke mkn cheese,tp hege nye tu..1bln leh la 2x beli,hr2 mau botak kepalak...keh3

Rafizah Nordin said...

ai besan,
ya Allah...klu ko geget monitor ni pun tak kua rase cheese tu hehehe

sis lin,
jenama KRAFT mmg mahai kot.sy pun tak tgk harganya...tp mmg melimpah ruah ye sis?nnt nak cube try la.tp kene tunggu cukup bulan & habiskan dulu stok slice cheese dlm peti sejuk tu...

[-suziey-] said...

simple tp sedap jgk tu..layannnn...

hai fiza..salam singgah..:)

Rafizah Nordin said...

suziey,
hai, thanks...

noorcahaya said...

salam perkenalan.. mmg betul iklan tu berlebey2 tipu.. mane ade dpt roti masak sampai brown cantik giler kalo masak atas pan...

Rafizah Nordin said...

noorcahaya,
tu ler...tp tak apelah rupernye buruk asal masih boleh dimakan ye...salam kenal...cube klik tadi tak leh tgk profile.klu tidak boleh jugak berkunjung balas....

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)