Followers

Saturday, February 07, 2009

Kek Coklat Fudge



Kek coklat fudge ni pun diorder oleh Kak Ha - Tingkat 11 jugak. Yang ni request dari anak dara dia. Nak kek coklat walaupun bday boy tu nak kek spiderman...
Resepi kek ambil dari rumah Kak Jun Yummiliuos sementara toping tu amik kat rumah Leen. Terima kasih kepada dua orang teman bloggers ini kerana sudi berkongsi resepi...

Ke manalah tumpahnye kuah kalau tak ke nasi ye tak??? Heheee... Masa aku tgh sibuk mengemas dapur, dia pulak take place sambil bebel2... "nnt kite dah besar kite nak jadi mcm mama. Pandai buat kek. Mama ni macam chef Wal (Chef Wan) la.Nanti mama boleh ajar kite tak? Kalau mama ajar kite, kite dah kaya, kite belikan mama rantai besar..." hahaha anak dara aku...!!!

4 comments:

ai said...

huiii!! rantai beso tu! musti kau slalu ckp nk rantai beso.. kahhhhhhhhhh ;P

Rafizah Nordin said...

besan, dia tahu dah apa kesukaan mama dia dan apa barangan yang patut dibeli untuk buat mama dia senyum lebo sampai ke telinge heeeee

Eda said...

aku dpt bygkan mcm mana bby ngomel ngan ko tu...ayat pun suweet jer..sedap dengar..baguss anak dara ko nih....windunya kat bb...

Rafizah Nordin said...

eda,
ye la... aritu ko dok melayan dia cakap kan... mmg la gaya dia cakap & memek muka tu suweeettttt jek mama dia ni dengor & tgk...sojuk powot dennnn

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)