Followers

Friday, February 27, 2009

Carrot Milk Shake


Lihatlah milk shake ku yg tak di'shake'... hehehe
Okey le tu eh... mak tak larat nak goyang2 inul kang dapo tu nyah...
kang ade yang dikejokan ke spital sebab alignment larik :D
badan masih sakit, kepala masih berat...
tapi hari ni okey sikit dari semalam la...
layan je la eh...

Bahan-bahan
1/2 batang lobak merah - dibelah
2 sb gula - ikut tekak
1/2 cwn susu rendah lemak
1/2 cwn air masak

Cara-cara
Tuang dan campurkan semua bahan dalam blender. Zretttttt hingga semua bahan hancur.
Tapis dalam cawan.
Kalau nak tambah ais ketul pun boleh gak.

pst, kalo ade fruit mixer cam Noorma tu,tak yah tapis kot.tadah je terus gulp! Hehehe
ampun ye Noorma, saje ngusik...

2 comments:

Eda said...

aku pun sker milkshake..tapi i love banana milkshake ;)

Rafizah Nordin said...

eda,
memula mmg nak buat banana tapi udahnye lempeng pun banana,minum pun banana... mak oiii betui punye antu banana hahaha!!!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)