Followers

Wednesday, February 25, 2009

New Toy - Star Pan


Comey tak? Kiut tak? Erk... ape yang comey & kiut tu? My baby ke... my new Star Pan tu? hehehe...
Beli semalam kat Checkers. Tak mahal pun - RM5.90 jek. Tu, nampak tanda harganya tu. Saje aku enterframe sekali, hehehe... Ada tiga pattern (Bunga, Bintang dan Love). Semalam nampak yang Bintang ngan Love jek. Yang bunga dah abish stok kot...
Belum pecah dara lagi. Tengoklah esok-esok. Bukan hanya boleh masak telur saja tapi boleh jugak buat pancake guna tu...

4 comments:

ela said...

kak fiza, cantiknya pan star..nak makan nanti pon laju jer ek..

Rafizah Nordin said...

ela,
cantik dan murah,okeylah tukan...

Eda said...

wah ade plak star pan..non stick ke ni?utk masak pe pakai star pan nih?? amboi baby sheshuwaii jadi model produk brg2 dapor..hahaha

Rafizah Nordin said...

eda,
aku dah tulih kat situ, silekan bace ye hehehh...udahnye dia sibuk nak enterfrem,aku biokan jeklah nak dare tu kehkehhh

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)