Followers

Friday, May 22, 2009

Tahniah Untuk Mak Ayam Yies!


Yeay!!! Seorang dari geng mak ayam dah MALATOP! Yies dah BERANAK aka BERSALIN! Yang beshnye dapat baby boy yang sihat, cumey berhidung mancung. Tengok nnt dah beso sikit ade ruper my Mierza tak, heheeee. Sebab Mierza cam muke Kak Aqila, kan...?

Tahniah untuk Yies dan Sham. Dapat baby baru. Selamat menjalani tempoh berpantang ye Yies. Semoga semuanya berjalan dengan baik dan lancar. Untuk Aqila, yeay Aqila dah jadi kakak!

Ha, ni dia baby cumey tu. Katenye nak letak name Aqil. Udah kakaknye name Aqila kan... Tgk idung dia... mancungnye!!! Nanti aku cari gambo Mierza baru2 tengok dunia. Kite tengok ade ruper tak...

Ohohooo jangan ada yg suruh aku beranak lagi. Aku cume teruje tgk baby orang tapi amat malas kalau ada baby sendiri!

Gambar baby ehsan dari Mak Ayam Ila. Thank you!

6 comments:

fazilzura said...

kak piza..

ala pe salah nye kalau TER tambah ahli lg... hehehehehh memeriah kan rumah tangaa

Rafizah Nordin said...

zura,
haits!

FaizAmYAirieL said...

aala kak pza ni..malas malas lak..try try la dapat bb gegirl lagik sorg..pair giteww..kahhh...pandai aku ckp org..ekeke

Suzi said...

tahniah utk yies...fiza pun apa salahnya kalau tambah lagi hihihi

iera_ayen said...

a ah la kak fiza....sorang lagi la baru cukup 2 pasang...heehheh.

nak anak apa lak?? gurl ke boy...hahahahajahat aku ngusik kak fiza.

Rafizah Nordin said...

faiz,
soda pun eh...ko tu anak baru sorang.cepat2 carik pasangannye! :P

k suzi,
sy x sekuat akak le...cukuplah 3 ni kak...lg pun hal2 camni kene ade persetujuan 2 pihak.side hb pun kate dah cukup.so...apelagi???hiks

iera,
ekau pun samo eh...sepok laju2 kang!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)