Followers

Wednesday, May 20, 2009

Jumpe Mak Ayam Irma!

Kami...
Mak yong Irma, aku, mak yong Nas, Faezah dan Bibuuuuu
Aku dan Irma
Tengok muke dia... macam Irma Hasmie kan...
Kelas kau mak yong... muke ala2 artis!

Ini kali kedua aku bersua muka dengan Irma Hasmie! Upsss, sory Irma Ramli heheeee... walaweiii muker nak same, name pun nak same. Nama ayahanda jek yang lainnye.

Irma yang dok Sabah ni balik sini tuk jalan2. Tengokkan perutnya yang besar tu mati-matilah aku ingatkan dia nak balik nak beranak sini. Upernye baru enam bulan lebih. Cis, tipah tertipu!

Semalam Boy ada kelas mandarin. So hantar dia awal. Lepas jek hantar Boy, aku terus g lrt Asia Jaya. Dah janji dengan Faezah nak g sesame. Elok2 tengah masuk parking, Faez tpon kate tumpang kawan dia jek. Kebetulan kawan dia nak g Ampang. Emp, meraselah naik Suzuki Swift baru yang diidam2kan laki aku. Heheee

Sampai sane tgk2 Irma ngan Alyn sedang bersantap. Bibu tengah q beli KFC. Pastu Sya sampai. Sembang, gelak2... kul 1.45pm kami gerak. Balik naik lrt ngan faez. Ambil kereta dan hantar Faez ke opis....

Ada yang tertanya2 mane anak2 aku? Aku tinggalkan kat rumah dengan mak aku. Sebelum aku pergi aku dah siap2 masukkan Mierza dalam buai. Makanan mak aku pun aku dah siap2kan. Dan disebabkan itu jugaklah aku tak leh lelame bergather2 since depa pun kerja memasing keluar lunch our tp extended hour le. Lantak korang kene balun ngan bos korang!

11 comments:

fazilzura said...

mmg cm artis pung

FaizAmYAirieL said...

k fiza..suzuki swift itu mmg syok skali...aku dah merase drive kete tu sbb nganto die gi klinik sblm kite ke klcc tu...sedap bangat drive kete mahal tu..sampai aku mcm rase kene rasok utk beli kete tu..tp bile dipk pk balik..73k utk kete yg kecik sebegitu rupe..mmg x worth langsungg..ehehe..

enjoy kite smlm kat klcc kan? ko amat la diet sehingge tidak menyentuh langsung twister mu itew...kaahh..tq hanto aku ke opis..ngeee...

Rafizah Nordin said...

zura,
irma hasmie version pakai tudonglah ni ek...

faiz,
klu utk bergaya mmg elok le sesangat ye dak... enjoy!wc... :D

ctm-cak'on said...

ha'ah le k.fiza, mcm irma awek nabil tu!!!

amboi2x k.irma, daku x taw pun akak turun kl, taw2 akak dh balik pung!!!! uwwwwwaaaa...

jumaat ni daku lak nk ke klcc sorg2 nk amik buah ati jantung ku, yeah!

nasz said...

agak2 kalo irma hasmie tu pegnan, pipi mesti gebus mcm kak ima gak kan?? ekekeke

Rafizah Nordin said...

yam,
cakon dah nak balik eh...adui sure semakin dekat harinye semakin tak sabar kan...mase macam lambat jek berlalu...ish akak lak yg teruje nih hahahaaa

nasz,
aahlan nas...heheeee

♥ Eda ♥ said...

kak fiza..aku dah tengok dah gambo si syafa dajalkan ko kat belog dier ..hehe...apekes gelak gitu..ekekeke..sonok sgt jumpe kak irma eh..kahhhh

Rafizah Nordin said...

eda,
mase tu aku tengah cakap, "nak gak tunjuk swiss roll bibu," sambil cebek muke. tgk kat tgn aku tgh pegang swiss roll tu...tu la kesnye.mane tau tgh2 buat muke tu si sya snap.aduyaiiii

~~ciklinn~~ said...

siyessss dia lagilawo dari irma hasmie kan..mengandung tapi muka maintain habiss....huhuhuh

irma said...

huhu...irma hasmie rendang eh...huhu...tq kak piza sanggup luang kan masa jumpa aku...syiok sgt jumpa kowang smua...bukanko je yg tertipu....ulang alik aku ke airport semua staf airport tertipu...wakkaka termasuk org2 kg laki aku...smua ingat aku dh cukup bulan...tgu masa meletup jer...haha

Rafizah Nordin said...

cik linn,
awet mude kot mak yung tuh wakaka!!!

irma,
rendang tp maintain cun le mak yung...mmg sah2 tertipu den aduiiii

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)