Followers

Tuesday, May 05, 2009

Mango Smoothie


Ampunnnn! Entah macam manalah mango cemuti ni leh tertinggal tak masuk n3. Buat dah lebih seminggu lepas. Sangat sedap le. Sekali buat tu dapat 2 gelas. 2/2 gelas tu aku yang meneguknye masuk perut. Si baby mase tu tgh merajuk nak suruh mama dia masakkan Baby. Hah, merajuk lame2 sikit.Sonang den!

Resepi dari mane eh... tak ingat lak. Tak pe nanti den edit balik. Heheheeee

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

blurpppppppppppppp

cikmanggis said...

cuaca panas ni mmg kena sangat dengan minuman cam ni...tambah ais...

FaizAmYAirieL said...

halamak...beshnye..jus mangga..lagik2 musim panas skrg ni..mmg kalau aku kat umah sure carik fruit juice..

Aymy with love said...

Slurppppp.... cedapppnyerr...

Rafizah Nordin said...

ciklinn,
ko tgk pun leh kenyang e?hahaha

cik manggis,
aah betui tu.tp sy dah kisar sekali air ketul tu.saje nak menjahanam cepatkan blender tu wakaka

faiz,
kat tempat keje p tapau kat kedai je la ek

aymy,
huhuhuuuu mmg sedap org q8 oiii

saveme_zero said...

melelehhhhhhhh

el said...

sedapnyeeee...bak mai setong..berdekah3

Rafizah Nordin said...

sue,
hahahaaaa!!!

L,
ko ni mintak bebanyak.sesikit udah le...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)