Followers

Friday, May 29, 2009

Baby & Mochacinno


Heheheee... beria-ia dia suruh mamanya tangkap gambo. Betui... tiada paksaan tau. Tapi tang dia senyum tu jenuh mama paksa suh senyum elok2 tapi gitu gak senyumnye. Suka sangat senyum gaya tu - kembang idung ko nak...!

Pada yang belum kenal, inilah anak kedua aku - Auni Batrisya Irdina berusia 6 tahun. Siapa yang pernah jumpe mudak pempuan ni macam mak2 ayam, Kak Ina KL, Kak CT Delima, Hana, Ayu dan lelain tahulah camne molotnye yang tak berape ade insuran ni. Hihihiiiii terlebih ramah. Mesra alam. Kalau tak, takkan dia leh elok berjalan berpimpinan tangan ngan Kak CT Delima kat Jusco mase jumpe Hana beberapa bulan lepas. Tu pertemuan pertama tuh. Ish3x anak mama nih...
Align CenterTekaknya ala2 tekak mamanye jugok. Dibuatnya macam menjilat eskem...
Sesape nak tengok resepi mudahnye buleh gebek label di sebelah under tag 'Minuman' k... sebelum ni dah berkali2 buat air nih...Sangat mudah dan sodap. Elok untuk menambah lelemak di tempat2 yang sewaktu dengannya. Hiks!

6 comments:

fazilzura said...

adeh kak piza... terluir daku

FaizAmYAirieL said...

kahh kak pza..teringat aku kat umah ayien si baby tanye ko kenape muke jaff beso..ko kene renew insuran die kak pza...dah expired dah tu..kahhhhhhh

~Atie+Farid~ said...

adui kak....kalau time panas sedap niiii.....

Azita said...

dah lama x buat jenis "chino" ni sbb whipping cream tak de stok. kalu ada pun, semua minuman si Adik akan picit cream ni kat minuman tu...issshhhh!

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wahhh model aiskrim...sedapnye telan air liur nih,...baby kasi ler kakak cikittttttt...ahaks...(perasan mudo)

Rafizah Nordin said...

jura,
yummy!

faiz,
hahahaaa mudak itu mmg dah xpired insuran.mama papa x kuase nak renew!

atie,
heaven!heeeee

k ita,
sy siap2 warning anak2 jgn sentuh itu mende.alhamdulillah setakat ini dorang dengo.lepas2 ni entah le...

aishah,
mudo le tu...baru anak sorang kan...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)