Followers

Saturday, May 30, 2009

Siakap Masam Manis

Ikan siakap ku yang nampak kepalernye saje. Badan dah kene selimut, heheheeee

Salam sekali lagi...

Ikan siakap ni kite beli kat Mydin pada hari Khamis yang lepas. Masa pergi beli barang dapur hari tu... Emp, rugi pula rasanya ambil seekor jek. Sedap. Ikan baru agaknya. Nak ambil 2 ekor aritu risau tak berape elok pula. Sebab kite ni bukannya pandai sangat nak tengok ikan dah lama atau ikan fresh. Ikannya tidaklah besar sangat tapi sedang2 eloklah untuk sekali makan buat kami sekeluarga. Seekor - RM4.99. Taklah mahal sangat, kan???

6 comments:

blogresipi said...

Wah..meriahnye.... siakap ni kalau makan sorang pun boleh habis ni..yum...yum...

blogresipi said...

Lupe plak... saya nak add link Fiza kat Blogresipi ek..tq :)

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wah sedap....sedap....nak tumpang mkn nasi sekaliiiiiii...

Aymy With Love said...

sedapnyer kak.. lame tak beli ikan nie... asyik beli cik mbong jer.. hehhe... tumpang makan yer... sama ngan sha...

kakchik said...

amboi sedapnya... kakchik memang suka makan ni. time2 macam ni lagi la terasa nak meleleh air liur. agaknya kalau malam ni ajak hubby gi makan kat luar nak ke dia belanja makan lauk ni, hmmm... nak buat sendiri tak menyempatnya sekarang ni. bestnya kalau fiza ajak makan.

Rafizah Nordin said...

blogresipi,
terima kasih ye sudi nak link.nnt sy pun link awaknye add.

aishah,
meh la klu nak join!

ayu,
same ngan akak.tiap kali g kedai sure beli cik mbong tu.sesekali makanlah ikan mahai yg ala2 nih mmg sedap.terbukak selere.dannnn.... for sure tak dok diet!wakaka

kak chik,
alahai belai2 sikit cik abang tu mesti mau heheeeee

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)