Followers

Thursday, May 14, 2009

Bungkusan Dari Nihon


Hahha... setelah menanti dengan penuh kesabaran, akhirnya yang sampai juga ke dalam tangan. Terima kasih kepada Cik Puan Hana aka mak yung kerana berusaha gigih. Kesian sungguh, penuh tragis dalam penghantaran barang ni. Tapi bak kata orang, kalau dah jodoh tu tak ke manalah kan... heheheeee

Terima kasih gak kat Hana sebab meng'surprise'kan daku dengan takoyaki ingredientsnye sekali. Memang sangat2 menghargainya. Cayang Hana, cup cup muah!!! Emp, bilerlah agaknya nak pecah dara takoyaki ni. Yang pasti mestilah dalam masa terdekat ni. Rasa macam nak bawak tidur lak. Punyelah seronok, wakaka!!!

Upss, satu lagi ingredient (tepung) tak snap pic. Mierza wat main. Baling2 lak tu. Nasib baik tak pecah. Kalau tak nangis la mama...

11 comments:

FaizAmYAirieL said...

apekah itew erk?? kahh..aku x bape paham sbb smue nye japanese..ko mmg suke japanese food erk k pza? aku kalau japanese food teppayaki aku tau la..kahhh..sbb itu je yg aku suke makan..ekekkee

Suzi said...

apa lagi fiza...acuan dah sampai, cepat pecahkan daranya tu...hihihi

ai said...

mak aiiiiiiiiii...! terus menerus dari jopun tu! Buat cepat besen. Pastu panggil aku datang makan. muahahahahaha...

kak ina kl said...

salam fiza..mcm ni bolehlah datang umah kamu nak makan takoyaki ni..

fazilzura said...

emmm memula tgk cm x paham .. tp lelama tu cm rs2 kenal jekkk..
cm yg jual kat tesco, jj pun ado rs nye

Bibu said...

amboi jauhnye brg...cepat buat aku nak tgk!!

saveme_zero said...

za...apa benda tu??

Nur Syafawati said...

wah..kak za..lepas ni slalu la wat kuih tako tao yer...semangat!!semangat!

Rafizah Nordin said...

thanks all atas komen2nye...nnt dah buat aku pasti akan tepek hasilnya kat sini.sabo ye....

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

cepat kak cepat..
buat resepi barang2 dr jopun ni ha...
aku nk tgok hasilnye!!~

Rafizah Nordin said...

kir,
sabaq no...xleh deras2.kene tunggu betui2 cool down baru leh buat...lgpun bhn2 basah xde.

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)