Followers

Friday, January 16, 2009

Roti Nasi


Okey, ni buat untuk kali ketiga. Memang puas hati dengan hasilnya itu. Tu sebab buat ulang berulang. Lagipun nasi semalam ada lebih sikit. Walaupun sikit sayanglah kalau nak buang. Kesian nasi. Saudara mara kite kat Palestine tu makan bercatu kau... uhuhuuuu
Jadi... ini breakfast kami...

Malas nak keluarkan BM dari dalam almari lagi... Jadi yang ini pun buat uli tangan. Hah, nasib baik tak kuo muscle kat lengan ni... hihihiiii. Kalau nak tengok resepi, boleh tengok klik sini ye...

4 comments:

halen said...

wahhh fiza.. cantik la roti inti pun lawa jer. buat sendiri ke inti tu.

Rafizah Nordin said...

halen,terima kasih.inti tu beli ready made kat kedai menjual barangan kek...

Eda said...

ko bag aku je la breadmaker tuu...ekekek..

Rafizah Nordin said...

eda, xpe...bio dia bersarang dalam lemari tu.... ekekek

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)