Followers

Saturday, January 31, 2009

Line Longkang!!!

video

Ha, lu pikirlah sendiri... kalau dah macam ini gaye sambungan internet aku hari2 sejak dua menjak kebelakangan ni...camnelah aku nak merayau2 ke umah korang...kalau dikatakan 1 jam aku dok ngadap laptop ni berintenet mungkin lebih dari setengah jam sebenarnya aku hanya membuang masa menunggu lingkaran internet ni nak menyambungkan linenya....huhuhu

Sangat sakit hati, sakit otak, sakit jiwa dan segala macam sakit!!!

4 comments:

ai said...

mak aiiii!!!

aku ingat, pc aku terok..rupanya kau lagi terseksa!! keh keh..

Rafizah Nordin said...

ai besan,
laptop aku ok, broadband aku yg macam tuttttt!!!!

Sifu Mirza said...

fiza,

saya sekarang masalah nak upload video pulak..

tak tahulah apasal..
blogger slow ke atau browser problem.. or.. line termasuk longkang...

:-)

Rafizah Nordin said...

sifu,
heeee berbanyak le bersabo (wlu pun bengang ya amat ni...)

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)