Followers

Monday, January 05, 2009

Jom Layan Video Sengal

video

Salam semua... amacam langsir baru 'umah' aku ni? Okey tak? Emppp saje tukar langsir. Merah you... jangan marah, hahaha!

Hari ni aku tak masak. Dari pagi sibuk menguruskan anak2. Almaklum hari ni merupakan hari pertama sekolah. Hb pun 1/2 day je keje hari ni... Baby masuk tadika KEMAS. Tahun ni dia berubah angin sebab tahun lepas di tadika PASTI (Pusat Asuhan Tunas Islam). Boy pulak masuk darjah dua. Disebabkan hb 1/2 day kerja hari ni lepas hantar Boy ke sekolah kami pergi makan kat Restoran Jaring, Bandar Sunway.

Berbalik pada video kat atas ni... Sengal je kan... Video ni aku amik pada malam tahun baru dari balkoni tangga kat rumah aku ni lah. Konon2nya aku keluar tu nak tengok bunga api. Tapi bunga api tak nampak, ini pulak yang aku rakam, hahaha
Kereta tu kereta aku. Orang ni, mentel sikit... Hah lap jangan tak lap... kete aku tu memang dah lebih seminggu tak basuh tu...

8 comments:

Eda said...

nasib baik dia lap..klau dier calarkan ke nahas ko..hahaha

MUMMY ILA said...

rajin org tu. selalunya mat drug adict.. ko kasi bape sen?

Rafizah Nordin said...

eda,laki aku ade dok usha kat tepi tu...klu dia calarkan dia pun same2 nahas la...giler tak giler...

ila,kahkahkah dia dgn rela hati melakukannya.aku pun tak berniat nak bayo dia hahaha!

Jiya said...

wahhhh... tahun baru dpt tukang lap kete freeeeeee.. wakakakakkaa... mmg sengal! ingatkan apekejadah org tu wat. mana tau wat silap mata kuo rimau. kikikiki

ai said...

ish! camtu pon ade gak yek? mmg dia sengal ke wei? kalau aku dah takut dah..takut kene curik ke hape ke...

Rafizah Nordin said...

jiya,io beno wat silap mate...klu kuo rimau maunye akak melompat terus masuk umah hahaha

ai besan, manusia ni kan memacam ragam apelagilah yg otaknya mereng camni ha...

Aymywithlove said...

hahaha.. klakar plus sengal mamat tu.. untung2 untberkilat la keter akak.. jgn calar udah.. hehhee..

kirana-ummikmal said...

hahaha lawaknyer....
iskkk ader gak eh owg mcm ni...
patutnye kak..ko g bg shampoo keter seklai..kalo leh suh polish bagai...kahhhhhhhhh

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)