Followers

Thursday, January 01, 2009

TAG dari Syafazul

"The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 5 people."

1) Next year i'm..


2) I really want to go to...


3) My favourite place




4) My favourite thing..





5) My Fav Drink



6) My fav food




7) My fav color




8) I live in



9) I was born in


10) A nikcname i had




11) My College Major



12) My Bad Habit



13) My Hobby




14) I Wish



Huh, memang memenatkan membuat tag dari sya ni... lagi2 pula sambil2 melayan si Mierza yg nak tidur tapi ditahan2kan matanya tu. Sekejap2 berhenti, sekejap2 berhenti... tapi Alhamdullillah... akhirnya beres jugak.

Tak nak melupakan juga jasa Nas m.com yg mengajar aku macam mane nak buat tag ni... aku memang tak faham langsung pada mulanya macam mana nak search image tu... Terima kasih ye nas...

Aku nak TAG sape plak ye...

1) Hana
2) Cik Min
3) Kak Intan
4) Kak Suzi
5) Hunny

Buat jangan tak buat...biaq hangpa kematu punggoq dok search image kat goggle tu... muahaha!!!

3 comments:

Nur Syafawati said...

tahniah..tahniah..anda pun telah berjaya menyiapkan tag tugasan ini..syabas..syabas...hehehhe..comey2 gambo ko search!!leh la aku tag ko lagi lepas ni yer jijah!!hahah

CikMin said...

uwaaaaa....cikmin x pernah guna la google image tu...camne ek..ok2..soklan2 tu kena sama gan fiza ke atau cikmin kena wat soklan bese kan gambar2 kt google image tu??paham x fiza apa cikmin habaq ni?ko x ajar cikmin xmo buat..muehehehehe....

Rafizah Nordin said...

sya,time kasih ye...klu xde gangguan mmg syiok buat ni sya tp smalam mierza manyak hal plak.n'way bukan 'jijah' ye, tapi 'jah'.nama panggilan emak & adik badik tu...

cikmin,sy pun kwn ajar camne nak buat.jadi ape salahnya pun klu sy ajar cik min pulak kan... klu tak mo buat pun xpe,yg penting ada belajar sesuatu.tag ni sekadar tuk suke2 je...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)