Followers

Sunday, January 25, 2009

Brutal Celebration

video

Hahaha!!! Saje nak kongsi video brutal sambutan birthday secara spontan ni. Teruk 'bday girl' (korang jgn muntah tgk perkataan 'bday girl' yeee) kene make up dengan topping cekelet tu... Udah namenye spontan, so jgnlah gelak korang tengok 'bday girl' hanya berkain batik dan disenseng separuh lutut hingga menampakkan seolah-olah perut 'bday girl' ni tengah mengandung 5 bulan... hehehe

Ape2 pun kite layan ajelah video ni ye... it is just for fun...

10 comments:

CikMin said...

hahahaha...mmg brutal la ko fiza...x lama lagik tu..ada la 5 bulan tu ye....

hana said...

kakakakakaaaa...geli ati pulak aku nengoknyer! paling ngeri masa fiza pegang pisau sambil duk goyang2! sib baik org sebelah tuh idup lagik! ekekeke... brutal btol potong kek! kakakakakaaa......

Splitzbz said...

hehe cute la plak gelagak anak branak ni.. btw happy belated bestday...

Eda said...

mmg brutall..baju dah grand dah...tetiba kain batik..kahhhh...yg penting meriahhh k....bestnya sambut beday ngan mak...uwaaa..jeles jeles!!

CT Delima said...

wkahkahkah..caya lah fiza..mmg sah2 brutal habis..k.ct pun dok ikut goyang2 n gelak besar tgk video ni..tapi mmg seronok kalau disambut dgn cara yg sederhana tapi meriah kan..happy selalu :)

ZiE said...

caya la kak za.. aksi brutal kak za. aku suka walaupun brutal tapi sgt menyentuh perasaan. hehe yg tak leh tahan masa nak potong tu memang GANASZZZ

halen said...

haha.. mcm boria plak ke kiri ke sana duk nyanyi lagu bzday. memang brutal laaa fiza.. janji meriah dan bahgia. hapy belated bzday fiza.. amik la brownies lapis cheese kt umahku sbg hadiah hehe ble ke gitu.

MUMMY ILA said...

perghhh aku nengok dr kepala ke dada dah ok...sekali turun bawah skit..adoyaiii hampeh siottt...batik had lutut.. kahhh ...lawokkkkkkk

Mama Herda said...

kalah goyang inul tuhhh..ke kiri ke kanan kekiri kekanan hahaha..kelakor..

ai said...

GILER BRUTAL KAU BESEN!!!! ISK ISK ISK..TAPI TAKPE, AKU SUKER! kahhhhhhhhhhhhhhh...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)