Followers

Friday, January 30, 2009

Donut... lagi


Lepas siap memasak tadi dapat call dari kakak aku, Mak Ina. Dia kata dia kat hospital. Bawak mak pergi cuci luka kaki tu. Pastu dia kata mak nak datang umah aku lepas habis urusan hospital nanti. Aku okey sajalah. Kebetulan aku memang bercadang nak buat donut ni. Bila dapat tau kakak2 aku nak datang, lagilah bersemangat nak buat sebab tentu2nyelah ada yang jadi tukang makan. hehehe
Resepi ni ambil kat MyR oleh HaSue. Terima kasih banyak-banyak bagi resepi yang tak memerlukan proses perap memerap ni...

3 comments:

princessharyati said...

ari tu 2 kali dah yatt buat donut tak jadi sb cuaca cni sejuk.. still tak leh boleh buat ... lagi geram tgk donut gebuss2 ni

Eda said...

wpun tak secanggih jco atau epal besar..tapi aku tetap terliur...muahahaha

Rafizah Nordin said...

k yatt,
cuaca pun mainkan peranan ye. emp, nnt2la buat...

eda,
g ni kalah jco & big apple tau, hahaha

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)