Followers

Friday, December 05, 2008

Sosej Puff


Inilah lunch kami anak beranak. (Tak termasuk hb sbb dia kerja dan tak balik makan di rumah untuk lunch). Pernah nampak kwn2 bloggers (k masz ke... k zana ke...) yg buat ni. Dan pernah usha resipi ni kat MyR dari K yani kalau tak silap. Aku gunakan puff pastry jenama KAWAN tu dan sosej AYAMAS yg ada keju tu. Semua bahan yang ready made jadi tak susah la nak buat... asalkan bhn tu ada dalam peti ais...

5 comments:

Mummy ILa said...

melampoooooooooooooo... puff sosejla plakkkk... mana leh jadi ni!

ai said...

FUYOOOOOOOOOOOOOOO
baik punye pacak sosej tu!! mengingatkan aku pada sesuatu..apa bende ye??? emmmmm....

Rafizah Nordin said...

ila, apolak takleh jadi...dah jadi pong!

besan,ekau mmg biru tau...!tp iyenye jugak ek...ekekeke

Eda said...

wow menghairahkan..

Nur Syafawati said...

i love sausage!!! i like it! i like!!kak zaa...aku nak wat gak..x kira..kahhhhhhhhhh

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)