Followers

Sunday, December 28, 2008

Jalan2 @ Subang Parade

Petang tadi, ajak hubby keluar... "...I teringin nak makan kat Secret Recipe. Lame dah tak makan..." huhuhu ayat nak pancing tu... biler hubby kate ok,rase mcm nak melompat sampai tingkat 14, hahaha!!! Kebetulan anak2 pun bangun dari tidur. Apalagi...cepat2lah suruh Baby & Boy pergi mandi. Sementara aku mandikan Mierza. Kena siap cepat, manalah tau tiba-tiba hb ubah fikiran. Alamak, frust menonggeng mama...!!! Maunye aku muncung sedepa, merajuk tak sudah. Kahhhhhh....


Kami pergi Subang Parade. Jarang2 pergi sini. Dulu2 masa dekat2 nak raye baru g sini. Suka cari baju anak2 kat Parkson Grand tp sejak Cold Starage amik alih mcm dah tak besh la pulak. Kalau sale tak meriah. Baju2nya walau dah diturunkan harga tp still rase cam mahal je...
Mula2 masuk Subang Parade aku terus tolak stroler Mierza ke Secret Recipe. Apa2 hal, kite makan dulu... hehehe... lepas tu barulah leh jalan2kan...




Nak enterframe tukang bayo...alhamdullillah, sebelum cuti krismas hb dpt gaji & final year bonus. Lebat jugaklah... leh la nak makan beso sekaligus membesokan biniknye nih.hehehe Mulut ni meringan dah..."bang, I nak rantai kaki!" since my birthday is coming up next month. apelagi...erk btambah lagi usia ku...



Hehehe...la ni org tgh sibuk belikan kasut & perlengkapan sekolah anak2, hb lak sibuk nak cari kasut jalan anak2. Hah, biarkanlah. Hb kate ada rezeki sikit ni, belikanlah kasut jalan dia orang. Raya haritu pun x beli. Dia orang pakai kasut lame je...


Dah mem'baking' giler babun pun masih teringin kek kat secret recipe ye...hehehe... teringin le... lagipun aku nak wat eksperimen kat kek karamel tu... wlupun kali kedua buat aritu dah ok tp rase masih tak puas hati. Tadi bila dah balik dah rasa kek ni & ingat balik rase kek aku haritu, memang ada rase yg beza. Nanti nak try balik wat kek karamel ni. Guna bahan2 yg sama tp method yg berbeza...

11 comments:

ZiE said...

bestnyeee kak za... anak2 dpt kasut, pastu mkn kat sr.. nyum nyum. mana gambar rantainya..

Nur Syafawati said...

amboi...shoping sakan weh!!!!byk gile kasut...mak oi..tinggi tul si bb tarik mee tu..hehehe...

Rafizah Nordin said...

zie, baru nak terkecur lidah tp takut kene remish! hahaha...xpe...tunggu malam jumaat kahhhhhhh

sya,anak banyak, banyaklah kasut.tunggu ko tambah anak taulah...baby makan tak hingat donia!

ai said...

Syioknye bersopin. ada org tlg bayarkan lak tu..aku ni tak merasa pon cam kau besen :(

jelesnye :(

Rafizah Nordin said...

aku pun sbb sopi dpt bonus barulah merasa.klu tak entahlah....

Eda said...

cantik 2 kasut tu...branded lak tu..hihi..rindu secret recipe..

elly said...

time rezeki murah mcm nie la paling sonok lam idup kan kak? hehehe sbb x slalu dapat... sm la kita...

eLYies said...

segannya org tu..dapat bonus ke..makan tempat mahal...pastu kasut branded2..TERAMAT SEGANNNNNN

Rafizah Nordin said...

eda, bukan selalu nak merasa yg ada brand...alhamdulillah ada rezeki sikit...klu dah tak ada tu pakat tak merase gak. tak lalulah ikut kate pepatah tu... "io pape asal begaye, kan..."

suel, betui tu.bile dah habis, kite dok diam2 hehehe

yies,segan konon araceittt!!!wakaka

MUMMY ILA said...

perghhhhh sopin kasut lg... kayo makkk mkayooo

Rafizah Nordin said...

ila, masin mulut ko kayolah aku, amin!!!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)