Followers

Friday, December 19, 2008

Menjawab Soalan2 Tertunggak @ Shoutbox

Minta maaflah pada kawan2 semua. Nampak aku masuk n3 memacam kan... tapi ucapan, soalan & pertanyaan kawan2 aku tak jawab pulakkan... Jadi biarlah aku bikin 1 n3 khusus untuk menjawab soalan & mengucapkan terima kasih kepada mereka2 yg telah berkunjung ke blog aku ni...

* mama alia adam "doa ira, mak akk cepat smbh"
2008-12-18 1:28 PM
* mama alia adam "kak fiza...tabahnya akk yer, kuat semangt...x pe lah semuanya dah berakhir"
2008-12-18 1:27 PM
Ira, terima kasih atas doa tu. kalau kami tak kuat semangat tentu mak akan lebih bersedih...

* Zam "malam fiza...buang terpaksa buang.....walaupun tak rela...hehehehehehehe..."
2008-12-18 1:13 PM
tulah zam. sayangnyekan... tapi kalau untuk kesihatan kena buang jugaklah...thanks 4 the info.

* Kak Amal "Moga Allah kuatkan semangan ibu fiza dan fiza sekeluarga."
2008-12-18 7:47 AM
Terima kasih kak Amal... itulah yg kami harapkan...

* halen "uhh.. tsentak sy ingatkan saper la yg nk dikebumikan tu. alhamdulillah la semua dh selamat. k.fiza byk2 la bdoa yer.."
2008-12-18 4:39 AM
hehehe halen... maaflah buat halen terkejut. just nak erkongsi kisah je... yg bak kite jadikan tauladan, yg buruk kite jadikan sempadan.

* ummi "Salam fiza..tumpang sedih baca artikel fiza ni..moga fiza dan fmly tabah lalui saat2 camni, ada rahmat di sebaliknya..insyaAllah..:)"
2008-12-18 4:09 AM
salam k ummi... terima kasih & insyaAllah...

* Zam "morning...semoa ari khamis nie membawa sinar baru untuk anda sekeluarga...amin"
2008-12-18 12:50 AM
terima kasih, zam... amin

* ct.delima "salam fiza..sihat pagi ni..fiza pun kena jaga kesihatan gak yer.."
2008-12-19 1:27 AM
salam k ct.alhamdullillah... sy sihat.terima kasih kerana ambil berat.

* Zam "morning...morning..."
2008-12-19 1:18 AM
morning zam. hah, mencari sarapan ke ni? hehehe

* kak ina kl "ya allah...sedihnya bila baca kaki mak kena potong...yelah.semuga mak dan keluarga kamu tabah menghadapi cabaran ni.."
2008-12-18 11:24 PM
kak ina, kami ni lebih lagilah sedihnya.tapi nak buat macam mana.kami terima dgn redha ujian dariNya.harap mak pun redha same dan boleh terima kenyataan ini...

* hana "alhamdulillah dh btmbh sihat... btol tuh fiza! sape nk tau rasa roti tu kene buat sendrik erk! hihihi... cun ar licin jerk yg bolat2 tuh!"
2008-12-18 10:51 PM
dah buat barulah tahu sedap ke idakkan.mmglah kalau roti ni dpt cicah dgn air kopi, wallah!cun ek? terima kasih hana... kombang ati den hehehe...ni yg semangat nak buat lagi nih...

* kak G "alhamdulillah Fiza..."
2008-12-18 4:22 PM
Alhamdullillah juga k G...

* Hazila "Sorang lagi kena deman roti nasi ni. anyway sorry for your mom. Dugaan dariNya."
2008-12-18 2:41 PM
Hehehe kak Zila...memang tak leh tahan le.sane sini tgk org dok buat roti nasi nih.maunye tak demam, kikikik

* zana "smga tabah mghadapi dugaan.."
2008-12-18 2:21 PM
terima kasih, k zana...

* hunny "kalau la kite yg ada kt tmpt fiza,x th la cmne..mau jd akak fiza,asik b'derai air mata...moga mak&fmly fiza tabah"
2008-12-18 2:11 PM
Alhamdulillah hunny... Allah SWT kuatkan semangat saya. Memang sy menangis tapi sy sematkan dlm hati kesabaran dan selalu ingat, akan ada rahmat di sebalik semua ini...

* zana "wah.. demam roti nama nye ni.. smpi bertocang.."
2008-12-18 2:10 PM
ni kes terlebih rajin, hehehe...

* nOOrsha "salamz kak fiza...maaf baru tau pasal mak akak sbb da lame x online....smoga mak akak cepat sembuh n Allah kuatkan hati k fiza skluarge trima ujian ni"
salam nOOrsha...tak apa...sibuk dgn kerje baru ye... terima kasih atas ucapan & doa tu. ALhamdullillah mak pn nampaknya sudah ada perubahan positif & terima kenyataan...

* zana "masuk list Choc Egg Puding tuh...nmpk sedapp"
2008-12-19 10:27 AM
bolehlah try k zana.klu ditekak saya sendiri kureng le...tp selera kite tak same kan...?buat ni bawak ke spital tadi buat makan2 anak buah & kakak2. buat 2 adunan terus.habis jugak...

* Fieza "salam perkenalan kak..suke blog akk ni...papepon saya doakan agar mak akak cepat sembuh..terharu saya baca tadi..saya link akak erkk."
2008-12-19 9:44 AM
salam perkenalan juga Fieza. alamak name kite same la.same sebutan je tp ejaan tak...terima kasih ye...slllah jenguk ke sini.kite same2 linklah.

* Noorma "Fiza, apasal tak kukus kek tu..bako pun ok ker?"
2008-12-19 7:32 AM
Noorma, gas dah nak habis, tu yg bako tu. agaknye klu kukus dia lembap le.tp bako ni dia cam kering sikit.tp ni tadi bwk g spital sekali ngan choc egg puding.makan ramai2 tu, hemppp abih juga noorma.balik bawak bekas kosong je...

* Hazila "Ha kan dah kata, mesti berjangkit punya. Fiza buat berapa adunan choc egg pudding tu?"
2008-12-19 5:57 AM
Kak Zila, penyakit berjangkit yg sangatlah aktifnye kan... buat 2 adunan terus kak...

* 14sept "a'kum kak fiza. takziah wat mak akak yg dah kehilangan sblh kaki. doakan semoga mak akak tabah :)"
2008-12-19 4:29 AM
jiya, terima kasih banyak2...

* Kak Amal "Dalam sibuk2 jaga mak...sempat lagi masak macam2..bertenaga sungguh. Alhamdulillah tgk mak fiza semakin sembuh."
2008-12-19 3:29 AM
Alhamdullillah lah kak Amal. Allah SWT kurniakan kekuatan. Siang di hospital, balik rumah baking & masak pulak. Tapi ape2pun ikut mood jugaklah kak. Kalau dah kene penyakit malas, takleh nakc cakap apelah...

* vimmiyasmin "fiza~rajinnya laaahh awak memasak yer!! nampak sedap2 plak tuh! iskk iskkk....nak kena carik kat kedai nih! he he he ! Salam buat MAK"
2008-12-19 2:41 AM
kak vimmi, rajin ikut mood gak tu. hehehe...

* hana "haaaaaa... kan btul dh kene penyakit berjangkit! baru td sembang kat umah k.hazila..hehehe"
2008-12-19 1:52 AM
uiks sembang ape tu? hehehe

* ct.delima "ok..sok nk heret CM gi sana keh3 tq fiza cygggg.."
2008-12-19 1:43 AM
heret k ct... jgn tak heret ye... cayang kak ct jugak!

* ct.delima "k.ct ni bila nk cuba wat roti lak yer..kat ner nk cari tpg roti ni erk fiza.."
p BAGUS atau BWY... atau kedai menjual barangan kek. murah je...buat kak ct, kite same2 demam ye... hehehe

6 comments:

Anonymous said...

die Gute Frage viagra ohne rezept viagra rezeptfrei bestellen [url=http//t7-isis.org]levitra ohne rezept[/url]

Anonymous said...

Esto no sacaba. http://nuevascarreras.com/tag/cialis/ cialis precio argentina Tra di noi dire, non avete cercato di guardare google.com? [url=http://nuevascarreras.com/tag/cialis-online/ ]cialis 20 mg 8 comprimidos [/url]

Anonymous said...

Thiѕ рiеcе οf writing
will аssiѕt the internet vіsitοгs for
sеtting uρ new ωebsitе or even а ωeblog from staгt to enԁ.



Mу page: Www.paydayloanst3.com
My page :: Pay Day Loans

Anonymous said...

Τhis ρiece of writing is геally а faѕtidiouѕ onе it
aѕsists new nеt uѕerѕ, whο аre wishing for blоggіng.


my web ѕitе - payday loans Online same day
My web site - Payday Loans Online

Anonymous said...

http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site

Anonymous said...

Howdy! This post couldn't be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I'll send
this article to him. Fairly certain he will have a very good read.
Thank you for sharing!

My website: Payday Loans Online

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)