Followers

Thursday, December 25, 2008

Jalan2 @ Sunway Pyramid


Ape nih??? Ha... dapat jugaklah daku merasa nak makan Takoyaki ni. Tadi g Sunway Pyramid lajakkanlah kaki ke Jusco & cari gerai Tako ni... tp gerai Tako Tao yg aku jumpe. Aku pun jenguk2lah...tengk rupernye mmglah sama mcm yg aku tgk kat blog Zaliana tu. Tidak syak lagi, inilah dia. Aku pun terus order Chicken Ham & Cheese 1 set (3 ketui - RM4.30). Memula order satu set je sbb takut gak xleh masuk tekak. Dah rase sikit mak oiiii mmg sesuai sangatlah dgn tekak antarabangsa haku nih. Anak buah pun suka jugak. Huh, kenalah kuar duit lagi RM4.30, soh anak buah aku g beli dia punya sendiri. Hehehe... mama (maksu) dia nak makan 3 ketui tu sengsorang. Tapikan... lepas makan tu & jalan2 beli J'Co, tekak aku masih terasa takoyaki tu. Huhuhu aku tak puas makan... tp klu aku beli 1 set lagi, 4 sure aku kene tambah lg satu set tuk anak buah aku jugak. So kenalah pendam rasa tu jauh ke dalam tekakku ini....


Ni pulak J'Co Donut. Aku beli 1/2 dozen je sbb klu yg makan pun aku, anak buah aku & baby je...hb mmg tak makan sume2 ni. Nak kata org kampung sgt idakle jugak. Tapi klu makanan yg pedas2 mmg dia suker. Makan sampai tak ingat nak tinggalkan sikit untuk biniknya nih....

5 comments:

elly said...

emm... x penah makan... hehehe

Jiya said...

kat sini tadak jco, kalo nak makan jco kena tun sgpore. big apple jek ada kat sini. cikittt! sedapnya donut badam tu...

Rafizah Nordin said...

suel, klu suke donut, kene try!

Jiya, nak sikit? tukar ngan belacan bley?hahaha

ai said...

feberetku jugak itu tako tao!!!

Rafizah Nordin said...

ai,aku 1st time cube & terus suker...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)