Followers

Sunday, December 28, 2008

Akuatik@ Shah Alam


2nd time bawak anak2 pergi pusat akuatik ni. Dia orang memanglah suka sangat sebab anak2 aku ni mmglah pantang nampak air. Mierza pun tak kalah...
Kalau nak pergi Sunway Lagoon tu, rasanya kena tunggu anak2 betul2 dah besar & konfiden nak lepaskan dia orang main sendiri. Kalau baru besar2 ni rase cam rugi je pergi tempat tu sbb of coz kite tak bagi dia nak main mainan yg adventures kan... lagipun dia orang ada tahap umur & ketinggian yg dibenarkan. Apa2pun bayaran masuk tu tetap sama.


Lagi satu boleh gak kalau nak Desa Waterpark ke... Wet World Shah Alam tu ke... tp bayaran tu still terasa tinggi tapi permainannya sama je macam yang kat Akuatik ni. Udahnye tak boleh bawak makanan dari luar. Tapi kalau aku pergi aku tetap bawak makanan dr luar. Jenuh bersorok2 dlam baju & tuala dalam beg tu. Hahaha! Tak laratlah nak beli makanan kat dalam tu. Udahle mahal, tak sedap pulak. Huhuhu.


Kat akuatik ni bayarannya murah je... boleh bawak makanan pulak tu... ada disediakan meja dan kerusi bawah khemah. Okeylah kan... yang penting anak2 seronok & dapat lepas gian dorang nak berendam... ada dua kolam. Satu tuk kanak2 mcm dlm gambar tu. Lagi satu kolam besar tuk org dewasa. Kolam dewasa tu had paras dada aku...jadi tak takut le lemas...wahaha!!!

3 comments:

ZiE said...

bestnye kak za... anak2 pun nampak happy jugak.. apatah lagi mak bapak dorang pun sama hapy hahahah

Rafizah Nordin said...

happy ler dpt berendam...hahaha

masz_73 said...

eeee.. sonoknyer... brape fee masuk kat situ ek? teringin gak nk bawak anak2 g sanun.. maknyer pon sekali.. lama x buat kuak lentang!!.. :P

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)