Followers

Thursday, December 25, 2008

Macaroni Prawn Cheese


Hehehe... ini untuk breakfast tuan rumah ini hari. Tapi untuk aku, anak buah aku, Baby dan Mierza. Boy tak ada kat rumah. Semalam masa balik dari hospital, dia menangis2 nak ikut kakak aku (Kak Yong yg dia panggil IBU). Hah, pergilah nak oiii!

Sebenonyakan.... ni kes terkesuma jiwa dan raga tgk org jepun tu buat mende ni tempohhari. Tapi aku ubah le sikit sbb aku tak suka tomato puri. Kalau makan spagetti pun aku preferred yg cabonara more than yg sos tomato puree tu...

Ni gambo sebelum di 'touch-up'...


Ni plak gambo setelah di 'touch-up'. Sebelum dibako dalam oven...


Resepi nnt ku tepek & edit kemudian ye... Nak cepat ni... nak mandi.... nak siap.... NAK G TENGOK WAYANG! CERITE HISTERIA!!!!!!

4 comments:

ai said...

SESUNGGUHNYA KAU ADALAH KIJAM!!!! HUHUHU....cedapppnyeeeeeeeee

Rafizah Nordin said...

mmg sedap......xmo menafikan!

Sifu Mirza said...

wah fiza...

menarik ni..

boleh try test nanti..

sekali tengok macam pizza pun ada..

:-)

Rafizah Nordin said...

sifu mirza, tang cheese tu iyelah same ngan pizza tp rasenye tak same.klu nak tau kene soh cik kak buat la...tentu lebih sedap sbb isteri tcinta yg masak untuk suaminya yg tersayang...ahaksss!

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)