Followers

Monday, November 17, 2008

TAG dr Suel

TAG ni dah lame dapat tp lame tul terperam. Bukan tak ingat tapi sengaja dilupe2kan.hahaha! sowy suel...ni kutunaikan permintaan mu...baca jangan tak baca ye...

1. Sudah pukul berapa sekarang?
11.23 malam... jiran bawah rumah aku baru pas menjerit. Tak tau le kenapa. Angin meroyan dia naik ke kepela agaknya.

2. Apa mood sekarang?
Sleepy... penat... bontot rase kematu.dr pagi tadi dok atas kusi ni. Mujurlah kusi ni tak bersore...

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
Nak tido... zzzzzzzz tp nak siapkan TAG ni dulu.dah lame sangat peramnye...

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
nak soh keyboard ni taip sendiri mengikut imaginasi dalam otak sampailah terhasilnya satu manuskrip. jadi esok idaklah ngadap nb ni untuk satu jangkamasa terdekat.

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
nak tidola... nak tgk cite ape plak?? nak buat cerite ade la...dalam mimpi...

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
hb ngan mierza dah tido dalam bilik. boy ngan baby dah masuk bilik. lampu pasang, tak taulah dah tido ke belum.sonyapppp yo...

7. Apakah waktu makan sekarang?
Dah tengah malam...xde waktu makan dah.tadi makan malam kul 7... pastu minum je...

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
dengan hb.tp bukan duduk la...baring...nak zzzzzz

9. Dan Dia/Mereka sedang buat apa sekarang?
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

10. Macam mana cuaca sekarang?
sejuk.baru lepas ujan

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?
nak beli rumah, barang kemas, baju, hb, makan...wahhh materialistiknya aku.semuanya keduniaan....(sambil geleng kepale)

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
tak terase punnnnn

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood anda?
borink giler...abih dah eh? x sabo aku dah....

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
11.36 malam

15.Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
tak ada sesape. sbb TAG ini sangatlah memboringkan.so aku tak mo menyusahkan orang lain.tak pasal2 aku kene maki lak.muakakah!!!

ewah...kontrol ngantuk.senyum bukan main lebo!

8 comments:

saveme_zero said...

hoii...seksi wooo. nampak tiak..wakakakak

mummy-izz said...

ni berkemban ke apa ni?.. lain macam je ;)) hehehe

ai said...

woi!! macam gambar bogel..i likeeeeee...muahahhahaahaha..

Bibu said...

wao gambo bogel ko ye..very the kreatip hahahhaha

Nur Syafawati said...

perghhhhhhhh....hot mamak!!!eh..mamak lak..MAMA!!kahhh...cekci nye kak za aku ni weh!!!owh..lupe..11.30 mlm..tgu abg sopi balik dari main badminton yo??owh..daku paham..amat paham..patut la cekci2...kahhhh

CikMin said...

uisss...sambey tutup mata ni...sekses giler ni...hehehehe...

Rafizah Nordin said...

KORANGGGGGG!!!! AKU PAKAI BAJU TIDO LAAAAAA.KAN NAMPAK TALI UNGU SIKIT TUUUU.AKU TULIS TAG TU KAN KUL 11++,AKU DAH NAK TIDO DAAAAAAAA
HAHAHAHAHA!!!!!

masz_73 said...

X YAH TULIS PAPE LARR EKKK!!! KANG ADA YG ANGIN MEROYAN KAT TKT BAWAH NAIK KETKT ATAS... WAKAKAKKAKA... ;p

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)