Followers

Monday, November 10, 2008

Hari Kecemerlangan Pelajar PASTI Al-Hidayah

Auni Batrisya Irdina Bt Mohamad Sofie - 5 tahun (Baby)
Hadiah saguhati yang Baby terima...

Bz, bz... tapi sempat gak nak tepek gambo dan n3 cerite sikit.
Hari Kecemerlangan Pelajar ni berlangsung pada hari Ahad, pagi semalam.
Peperiksaan hujung tahun ni, pencapaian pelajaran Baby tak memberansangkan. Kalau peperiksaan penggal pertama hari tu dia dapat tempat nombor 3 tapi peperiksaan hujung tahun ni jatuh 1 anak tangga - nombor 4. Huhuhuhhh... mama yang frust...

5 comments:

NUR SYAFAWATI SHAMIOON said...

tahniah bb!!!walaupun bb dapat no4..aunty tetap nak ucap tahniah!!!!hehehhe...blaja rajin lagi tahun depan yer sayang..heheh

Eda said...

tahniah baby..dont frust yer kak fiza..bukan baby tak pandai..cuma de budak lain yg lebih pandai...pasni ko kena rajin bagi tusyen kat die..leh dpt no 1 trus..caiyokk!!

saveme_zero said...

tahniah bb. tak kisah la dpt no.4 kira klu bwh 10 tu masih teror lg. keep up da good work k. Mamanya jgn tonggeng2 lak tau...wakakakak

Rafizah Nordin said...

time kasih sya,eda & sue...
i know she can do better tp dia tu manyak cakap & merepek.geram haku!
ustazah dia pun cakap camtu gak.mmg tahun dpn kene bg tusyen.
what ever pun aku ttp bangga dengan anak2ku...
sayang boy,baby & mierza!

ctm-cak'on said...

~~tahniah bb ek, walaupun no.4, no tu hanyalah no. sahaja, yg penting mama bb dah usha yg t'baik utk bb kan :) nexy year bb wat yg t'baik lg ek ;)

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)