Followers

Wednesday, November 26, 2008

Mierza & Boy -U Got 2 Move It

video
Tengokkkk demam sungguh! Memang kuat betul pengaruh lagu tu sampaikan Mierza yg baru berusia setahun lebih ni pun leh terikut2. Tapi Mierza ni mmg suka dgr lagu dan dgn spontannya kepala badan dia akan goyang.

Hah, layanla ek. Korang abaikanla anak pempuan ku yg tgh zzz dan hanya bers****der tu... hehehe

15 comments:

ZiE said...

amboii mierzaaaa kamo nari pushing² ye... hahah jatuh nari lagi. hahaha..

baby pun seksi la...

Rafizah Nordin said...

hahaha zie

nasz said...

kahhhhhhhhh

kirana-ummikmal said...

amboi sakan yek mierza....adeh...
x tahan tul tang pusinggggggggggg tuh..kekke
syok la aku tgok kak...anak ramey!!~
biler nk tambah anak neyh!!~..wakakkaa

Eda said...

pening pala aku yg nengoknya..mierza tu tak pening ke buat cemtu..haha

Nur Syafawati said...

whakkakaa..lawak gile woi...
si boy sepakkk mierza
masing2 tgk syok berdansa!!!
cian nye dak mierza..dah la kecik.kena sepak lak dek abg..whakkakaka..aku x henti gelak lagi ni..AMEK KO..MOVE IT2 LAGI!!

ai said...

adoiiiiiiiiiiii...
abis terimpap menantu aku. hep kau boy!! sian menantu aku tu! isk...tak penin ke pala tu pusing2 cayang??

|| syazwaniadnan || said...

hehehe klako la anak akk neh.
menari xhengat adik kt blakang!
nangis le budak tecit tu.. hehe

Rafizah Nordin said...

nasz, kahhhh jugak!

kir,mierza ni mmg pantang dgr lagu, mula la nak goyang wakaka branak dan teruslah beranak kir...

eda, tu mmg cara dance dia eda,klu tak goyang pale & badan, dia pusing2 hehehe

sya, gelak sampai pocah perut hahaha

ai, kene impap pun still encem.don wory hehehe

wany,kesudahannya tak nangis tp dia pandang je tv sbb lagu tu dah abis...

Mummy ILa said...

izz pun menari..goyangkan kepala..badan bila dgr lagu madagascar. hehe

saveme_zero said...

sure pastu ilang pening mierza..hahaha. sian dia kena flying kick abg dia..hahaha

CikMin said...

aiyak...tgh stiok tgk baby nari dh benti shoot ek fiza..mesti tgh gelabah kan masa tu..sbb abg dah terkick baby..

Eda said...

baru aku teringat..klau kat sini bole hantar kat Australian Funniest People dah...leh menang duit...mmg lawak..kahhhh~~

Rafizah Nordin said...

ila, sekarang ni mmg tgh demam madagascar kan...

sue, tula...nasib baik dia tak nangis kene flying kick abang dia tu...

cik min,mmg abang dia gelabah giler.tp biler tgk adik dia ngange tgk tv sbb lagu dah abis,terus gelak memasing

ha leh la anta eda.yeaaa menang!!!

Anonymous said...

Hi there! Do you know if they make aany plugins to protect aganst
hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hadd on. Any
tips?

Also visit my web blog - twat

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)