Followers

Friday, July 01, 2011

Cash out... tq Nuffnang!



Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.... Ni kali ke-3 dah aku merasa duit blogging. Bakal merasa yang ke 3 actually. Sebab baru pagi tadi cash out, payment pun masih dlm proses dan cek pun belum sampai di tangan.

Berapa jumlah RM exactly tu, biarlah rahsia ye... Segan nak tunjuk. Blog kite bukan glemer mane pong! Tapi jumlahnya boleh dikatekan agak banyak gak la... bolehlah wat belanja p Langkawi borong cekelat nnt... hehehee Harap2lah cek sampai sebelum fly2 away to Langkawi :D

Pengumpulan sejak Nov' 2010 hingga June' 2011. Terima kasih nuffnang... Saat begini rasa bersemangat sungguh nak update blog... hahahaaa!!!

alhamdulillah, setakat ni ada 6 earning buffered di 3 blog kepunyaan aku...

TQ once again, nuffnang :D

5 comments:

el said...

ni sure dpt dlm 2 3 ratus ni kan masyukkkkkk...aku nak simpan smpi dpt ribu riban hahahaha

Nana said...

hehe saya pon arap cek sampai sbelum g langkawi hehe

Fiza Nordin said...

L,
hehehee no komen (ceh,jwnpn artis aku bg tu....) aku x sesabar ko L... hangat tgk amount tu terlebih sudah! hahahahaaa

Nana,
nana g dulu...nnt akak usha n3 cuti2 langkawi nana ek...kite same2 doa cek kite sampai sblm p langkawi.moh borong cekelat dgn duit blogging!

MamaFaMi said...

Mama dah bertahun tahun boh nuffnang, tapi sampai sekarang, 50 hengget pun lom sampai lagi tau... percayalah... hari tu tengok, ada 30 hengget. Alhamdulillah, rezeki la juga kan....

Fiza Nordin said...

mama fami,
erk... tui ka ma....?something wrong somewhere tu... kena cek tu...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)