Followers

Friday, July 01, 2011

NIKON D3100 UNTUK DIJUAL


As salam semua....

Pinjam ruang nak mengiklan ni ye.... aku ingat nak let go kamera yang aku sedang gunakan ni. Kepada yang berminat boleh hubungi aku. Sebarang pertanyaan dan urusan runding merunding harga juga boleh hubungi aku.

Details adalah seperti di bawah
:-

Beli - February 2011

Keadaan - Baik (Complete Set), Under Guarantee

Sebab - upgrade

Harga - RM1,900 (boleh dirunding)

Hubungi - Fiza Nordin (017-3113226) atau email sofie2_za@yahoo.com

8 comments:

MUMMY ILA said...

nak amik model baru ke?

Fiza Nordin said...

ila,
gitulah hasrat hati hehehee

Cheq Sue said...

hai fiza... teringin jugak...tapi sabar dulu...
salam kenal ya...tambah geng masak..

Cik Melon said...

Salam Fiza..maaf mencelah...rasanya Fiza kena turun sikit lagi harga kot, sbb area KL ni boleh dapat harga mcam tu utk sebuah kamera yang baru..

Fiza Nordin said...

cik melon,
harga itu boleh dirunding. bukan sy minta rm1900 TIDAK BOLEH DIRUNDING :)

Shida said...

kalau nak camera dgn lens je RM1000 boleh ? charger beg semua tak nak .

Anonymous said...

This pіece οf writіng is іn fact
a nісе one іt helps new ωеb useгѕ, ωhο are wiѕhing for blogging.



Му webpage - payday loans

Anonymous said...

Εverything is ѵеry open with a clear ԁescrіption
of the isѕues. It was truly informative. Your wеbsite is very uѕeful.
Thanκs foг shагing!

Also vіsit my web blog ... payday loans

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)