Followers

Wednesday, August 12, 2009

Roti Bakar wif Ais Krim

Salam...

Ada tak roper roti bakar berais krim macam kat Old Town White Coffea tu? Hiks... adela sikit2 ye tak? Cumenye roti kat Old Town White Coffea tu kaler cekelet. Roti aku ni kaler putih. Aku gunakan Roti Patta sebab roti ni tak liat biler dah sejuk setelah dibakar. Tapi kalau guna roti gardenia atau yang sewaktu dengannya, roti tu akan liat biler dah sejuk. Ade ke yang tak perasan roti patta tu camne? Roti benggali tu...
Kalau p Old Town White Coffea tu mesti hubby order makanan ni. Macam dah kemaruk pulaknye. So, biniknye pun naik musykil dan usha2lah makanan yang disukai suaminya nih. Ala... bukan susah mana pun... bininya ni pun boleh buatkan. Siap belikan ais krim perisa durian lagi. Heheheee pandai tak aku pancing laki? Kahhhhh!

So, ini bf kami selama 2 hari - pagi semalam dan pagi hari ni. Dua pagi berturut-turut my hb request. Then dia tgk roti patta ade lagi tu. Ais krim pun ade sikit lagi.

"Esok pagi buat camni lagi ye ma..."

:D

4 comments:

hadina said...

sedapnye roti + aiskrim...
nak makan jgak ah,nnt suruh hubby gi beli roti n aiskrim..
kitaorg kat umah biasanye tak bakar pun roti...terus kapit je aiskrim tu... hehehehe :)

Watierman said...

Akak pun tak pernah bakar dulu roti terus kapit jer...Reena suka ni...tapi sejak demam roti pun dia tak nak makan...asyik minum susu & coco crunch jer!

Nana said...

sedapnye....

Fiza Nordin said...

k watie,
sian reena...harap2 dia cepat sembuh dan ceria seperti sebelumnya. tp nasib baiklah dia nak juga makan...klu anak2 xde selera makan mmglah risau sangat,kan...
sabar ye kak...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)