Followers

Monday, August 10, 2009

Kek Coklat ala2 Choc Indulgence SR


Salam...

Heheheeee... tajuk n3 memang tak bley blah, kan...? Tapi memanglah sedap. Betui...! Buat pertama kalinyalahkan, aku buat kek cekelet tapi aku dapat makan sikit jek. Sebab kebanyakkan anak2 yang makan. Lebih2 lagi si Boy. Baby tu memang kureng sikit bab kek2 nih. Tapi biler dia tgk abangnya asyik duk ulang makan kek jek dia ambil juga sesudu dua...

Sesape yang masih ingat, aku penah buat kek ala2 Choc Indulgence SR utk bday hb. Tapi masa tu aku amatlah tak berpuas hati dengan sira coklatnya tu. Terlalu tebal dan sapuannye tak rate langsung. Nampak sangat selekehnye. But for this time, puas hati sikit. Walaupun salutan coklat tu nampak nipis tapi rataannya di permukaan tu mmg puas hati. Dan walaupun nampak nipis tapi tetap terasa kecoklatannya. Cuma next time, kene buat lebih baik lagi. Biasalah tu, kan...? Try and error. Sekurang2nya aku ada belajar sesuatu.

Teringin tak?

!!! Jom Order !!!

:D

12 comments:

MUMMY ILA said...

sedapnye kak oi.. bape hinggit ni?

saveme_zero said...

sedapnya. bape ingit piza

T.u.Y.a said...

wahhh..
lazatnye...
hehehheh..

ayuZack said...

sedapppp nyerrr...
haah la cantek coklat luar tu...
leh turun ilmu sket kak ajo kita.... hehehe... cantek kilat dia..

ai said...

kagumnya aku wei!!! betoi2 cam rupa kek SR..

♥ Eda ♥ said...

sejibik mcm SR.... cant believe it yg kau buat..terenya!!!!!

blogresipi said...

Kak Fiza, kite nak order!!! bleh pos sini tak? hehehe

puterisholihah said...

adui kak..tergugat iman sy tgk kek ni...brp rm kak...mcm mane nk order...

Anonymous said...

Hello, everуthіng is going perfectly hеre аnd ofcourse eѵeгy οnе is sharіng faсts,
that's genuinely fine, keep up writing.

Feel free to visit my website; bucket truck
Here is my web page - find bucket truck for sale

Anonymous said...

Ι've been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

My blog; www.dallasseocompany1.com

Anonymous said...

It's very straightforward to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this paragraph at this web site.

my blog post :: how to make money buying and selling cars for profit

Anonymous said...

Οh my goodness! Amаzing article ԁude!
Тhanks, However I am going through dіffіculties wіth your RSS.
ӏ don't know why I cannot subscribe to it. Is there anyone else getting similar RSS issues? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

Stop by my webpage - plano homes for rent

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)