Followers

Tuesday, August 04, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Hehee... ni gare-gare merayap blogwalking malam semalam ke 'rumah' si Herda Kocok.

Actually sebelum ni aku dah ternampak Romantic & Loving Couple Contest ni dan aku pun dah penah masuk ke blog mama tisya. Klik sane, klik sini... tapi mase tu tenet aku lembap mengalah siput sedut. Jadinye ianya telah membataskan nafsuku untuk menjoinkan diri dalam itu contest. Tapi malam ni tenet ku okey jek. Klik sane, klik sini, masuk dengan smooth nye. Heheeee....

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower
--> Aku dah update, silelah cek ye... aku pun dah jadi follower jugak <--

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar
--> Udah aku upload - silelah cek yek... <--

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)
--> Udah aku buat. Inilah n3 nye... <--

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:
--> Di bawah ini gambarnya. Inilah gambar paling romantik yang aku ade kot <--

--> Details kami <--

*** Fiza & Sofie ***

*** 2 June 2000 - 9 tahun ***

*** Gambar ni diabadikan di dalam apartment tempat kami menginap semasa menghadiri majlis perkahwinan anak buah aku kat Penang. Gambar ni diambil hampir dua tahun lepas. Masa ni aku tengah demam seleseme tu yang muka aku nampak merah tu. Hidung pun nampak beso semacam jek, hahahaaa! Memasing tengah pandang laptop sambil jari ku meng'klik' butang kamera... Tapi hakikatnya kami sedang memandang jauh ke mase hadapan dengan harapan rumahtangga kami akan kekal bahagia selamanya... ***

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)

--> Dah link kat atas tu... <--

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

--> Udah... <--

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & paling Romantic & Loving Couple

--> akur dgn syarat2 itu... <--

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

--> sah dan sohih aku tak dapat hadiah misteri ni sbb mase tinggalkan link pun aku orang yg ke 1++ huhuhuuuu <--

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

--> heheeee sian korang2 yg tak kawin tu. Ha, cecepat le kawin... ngeh3x <--
10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.

--> May be we the one??? <--

12 comments:

Suzi said...

moga menang fiza...good luck!!!

Nana said...

amboi lain dari yg lain la..hehe

good luck yee

~~ciklinn~~ said...

gud luckk hokehhh

Fiza Nordin said...

k suzi,
terima kasih :D

nana,
lain eh...ade harapan menang tak?klu tak dpt tempat pertama,tempat ke-3 pun jadi la hiks!

ciklinn,
mekaceh hokehhhhhh

Watierman said...

Akak doakan moga Fiza berjaya!!!!

*MaMa HeRdA* said...

k.za...aku tau nape pic ni romantik..sbb dua2 tgh ngadap cite @$^%&^& kan..hahahaha..tu yg pndg satu arah tu...kan..kan..kan..hahah..

p/s opppsss terlebih sudah..hahahaha

Fiza Nordin said...

k watie,
terima kasih :D

her,
idok le...laki aku tgh buat koje part time dia tuh...ko nih kwang3x!!!

Azita said...

mmg romantik abissss...! god luck...moga menang!!

Fiza Nordin said...

k ita,
terima kasih!!

mama tisya said...

ok dh view yg syarat no 2 tu picture contest yg gmbr org dk kt krusi tu kt side bar..sila semak ye..jika dh edit sila inform

mama tisya said...

ok dh view..good luck

ai said...

wah wah wahhhhhhhhhhhh...

ni kalau aku masuk mau kene amik gambar dlm selimut ni! muahahahahaha...(trus kene reject)

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)