Followers

Wednesday, August 19, 2009

Candid Giveaway Contest

Salam...

Contest lagik!!! Memang kemaruk eh... tapi jangan muntah hijo sebab lepas ni insyaAllah akan keluar satu lagi contest yang aku masuk. Heheheee... takde keje carik keje. Ala... suke suki jek... saje memeriahkan suasana. Bukan harap nak menang sangat pun tapi kalau menang tu melompat seronok gak, kan... kalau tak menang, tak simpan dalam hatilah...

Candid Giveaway Contest ini anjuran Zieha. Sebelum ni memang aku tak pernahlah ke blog Zieha ni. Dan aku pun tak ingat macam mana aku leh termasuk ke blog Zieha ni. Tak ingat lompat dari blog sape tah... Cuma yang pastinya aku masuk ke blog Zieha ni sebab aku tahu adenya contest ini. Terima kasih Zieha sebab mengadakan contest ni. Sekurang2nye lepas bertambahlah kawan blogger di alam cyber ni, kan...?

Okey, jom buat checlist ape yang Zieha mahukan utk melayakkan n3 ini diterima sebagai contestant...

1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat sidebar blog u olls
>> Dah Copy <<

2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......
>> Dah jadi followers dan sudah list wif bloglist kan blog Zieha ni. Kalau tak caye, glah check <<
3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..

contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe
>> Okeyh... inilah gambarnye... happening tak? <<
4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:))
>> Okeyh... <<

5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid
>> Gambar tu memang diambil candid <<

6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe
>> Ikut suker hang le Zieha... <<

kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie

7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian
>> Jadi2lah tu, hahaha!!! <<

8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat contest tersebut...
>> Okeyh <<

4 comments:

mummyseri said...

kak fiza hehehhe best la kontest lagi
..kirenya kalo seri masuk lompat dr uma akak la yek..
good luck kak..:)
dtg uma amek bunge tawww..

zieha said...

salam kenal fiza:)

wah..sape yang melatah tu..?hehehe
fiza..i dh view link nie
satu je tak ok..maaf ye..
tlg upload kan sekali banner candid giveaway contest nie dlm N3 nie.

1) Copy gambar kat atas nie (NOT DONE)
& uploadkan kat sidebar blog u olls(DONE)

yang lain2 semua ok..check it out for the result k. GOODLUCK!!
tks

miemiey said...

ramai tul memeber msuk contest ni..semoga berjaya yer..kelakor gambr tu..hehe..

~FARAH~ said...

lawak tol gambar ni...hihi..

salam kenal...
link2 ye..
www.myangels-love.blogspot.com

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)