Followers

Friday, August 21, 2009

"Happy Family Contest"


Salam lagi...

Mata dah ngantuk tapi hati punye berkobar2 nak join Happy Family Contest daripada Ieda nih... kelopak mata ni dah rase separuh terbuka ni ha...
So layan je la yerk...


Syarat2 yang dikenakan oleh Ieda untuk menyertai contest ni same macam2 penganjur2 yang lain tu. Rasenye aku dah ikut semua tapi kalau ada yang terlepas pandang harap Ieda boleh tegur dan beritahu yerk... :D

>> Gambar ini diabadikan pada Syawal tahun lepas (2008) bertempat di rumah kakak aku yang sulong di Pantai Sepang Putra, Sepang. Pada aku, masa ni semua kami dalam mood yg elok termasuklah my Mierza yang ketika ini baru berusia 1 tahun ++. Kerjasama yang baik amat2lah dihargai! Semua senyum dan pandang kamera kecuali Mierza sebab dia tengah pandang anak buah aku yang sedang mengagah dia...<<

4 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

salam kak fiza...

wah ni leh bikin iklan grand livina nissan version baru ni kak...konpom kite vote akak kasik menang...

akak selamat pose ehh...selamat bersahur juga...wah kaki kontes mcm cik min gak neh...semoga berjaya kak...

Fiza Nordin said...

eryn,
hakhakkk betui tu...grand livina tu kan...

selamat pose gak tuk eryn & boy.

pst, nnt jap tgk kat kaki akak ade tulis tak kaki contest ke idak...hahahaaa ala suker suki jek eryn.klu ade rezeki alhamdulillah...klu tadek kite cube lagik dan lagik dan lagik sampai LOBAM!

el said...

kak..aku sure akk sure menang
suke lah ni gmbo..penah tgk dulu akak ada show

iedaLUVsham said...

HI FIZA! IEDA DAH VIEW, PASS!! HEHEHE!! GOOD LUCK K ;)

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)