Followers

Friday, August 14, 2009

Ayam Goreng Berempah Serai

Tangkap gambo dekat sangat... tak nampak le pulak... :(


Salam di petang Jumaat...


Ini lauk semalam okey... malam semalam memang berhajat nak post n3. Ada sikit rajin sambil2 melapis Kek Lapis Prune tu. Tapi tenet buat hal... sekejap ado, sekejap padam. Yang kite ni tak perasan, duk tunggu jugaklah bila tengok perkataan 'loading' tu pusing2. Ish, sat2 terpandang kat bawah, gambo komputer pusing2 tu tadek. Maknenye no connection le... ish, tenet ni buat dosa kering hakku jek tau... ringan jek la mulut ni nak mencarut. Tapi nasiblah masih kuat iman... istighfar tak sudah2 aku...

Ayam Goreng Berempah Serai ni aku usha resipi kat orang jauh. Nunnnnnn kat q8 tu ha... blog Ayu aka Aymy. Heheheee... tapi aku mai sengap2 jek... tak bagi salam pun. Redah jek masuk 'umah' dia sambil dok selongkar sane sini. Akhirnya jumpe gak resipi yang sebelum ni aku memang dah tengok dia buat. Katenye resipi marvelles ni dia amik kat MyR oleh Love.

6 comments:

miemiey said...

erm...sedapnya..kak ko ni mmg selalu merajinkan diri..kak ko buka kedai mkn ...mesti kumpul duit laa..hehehe...

Fiza Nordin said...

mimi,
akak ni suker masak je...bukan pandai masak.dan idak le sampai nak buka kedai yang oiiii

blogresipi said...

Lama tak buat ayamgoreng berempah..yg nie nampak best la kak... tunggu stok ayam sampai manyak2 leh kite buat.hehe

LOVE said...

Kak Fiza! laaa Love tak perasan plak akak nih Sofieza! kekeke tenkiu 4 trying the simple recipe yer kak! ;)

zaliana said...

nampak sedap ni..kak za kena buat jugak nampak gayanya..hehe

Fiza Nordin said...

ijan,
mmg best...kerak tu krap krup tau...

love,
heheheee skrg dah tau...pocah tembolang akak! :D

k za,
mmg sedap kak...try le...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)