Followers

Sunday, August 23, 2009

Bekas Cookies Cantik Menawan

Salam...

Kita layan gambar dulu then baca n3 kat bawah okey
;D

Aku suka yang ni... cantik...
hahahaaa aku memang suka warna2 yang garang. Tapi aku tak garang tau... bengkeng jek kakakakaaa

Purple you... sangat lembut kalernye tu...
Sis Lin... suker tak??? Penggemar ungu tegar akak aku sorang nih!
Sampai dapur pun dia nak kaler ungu...adeh akak cayang!

Coklat Gold
Nampak sangat elegant, kan...?

Biru Cyan...
Design simple tapi tetap menarik pandangan...

Coklat
Pun design yang simple... tapi cantik...

Cantik tak? Menawan erh...

Tak... tak... yang ni aku tak buka untuk jualan dan tempahan. Sekadar nak berkongsi seronok dan cuci2 mata di pagi Ahad yang indah nih...

Sebenarnya ni kawan aku (kami kawan dari sekolah rendah tau...), Azlina Ali yang buat. Dia memang ambil tempahan untuk hari raya ni. Dan sebenarnya aku memang berhajat nak tolong dia jual online kat blog aku ni memandangkan dia tak ada blog. Tak de internet pun tapi selalu guna internet kat rumah adik dia je. Itupun kalau dia balik rumah mak dia.

Tup-tup dia call aku dan kata suruh tutup tempahan. Mulanya dia tak bagi pun aku nak masukkan gambar2 bekas cantik menawan ni dalam blog aku sebab dia tak nak terima tempahan lagi. Dah banyak sangat tempahan yang dia terima. Dia takut tak terbuat, naya nanti. Marah orang...

Tapi aku cakap tak apalah... aku masukkan saja. Mana tahu kalau tahu depan ada yang teringin nak order sebab dah tengok tahun ni. So, n3 ini sekadar berkongsi saje yek... kalau2 ada yang terinspirasi, bolehlah buat sendiri. Cantik gak tu letak atas meja terhias cantik dengan warna pilihan sendiri...

4 comments:

blogresipi said...

Kalo ade botol hias2 gitu time raya sgt la meriah.. cam nak letak atas dulang hantarn pulk.hehe

Fiza Nordin said...

ijan, betul tu... :D

Leyza said...

kalo leyza dpt bekas kuih camtu,leyza simpan jer dlm almari.sayang nk guna beb!...

Fiza Nordin said...

kak leyza,
sekali setahun beregek tak salah...lepas seminggu raya,orang pun dah reda,boleh simpan dalam almari balik...

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)