Followers

Wednesday, August 12, 2009

"Contest I Love Him/Her!!!"

Salam...

Untuk kesekian kalinya.... contest lagik!!! Silelah jangan muntah hijo!

Terima kasih sekali lagi kepada Cik Min sebab datang blog kite dan bagitau pasal contest ni. Padahal masa Cik Min bgtau tu kite mmg tgh view blog Halen dan baca syarat2 yang dikehendaki untuk menyertai contest "I Love Him/Her!!!" nih...


Gambar ini diabadikan di..... tak jauh... kat Pantai Bagan Lalang je. Masa ni tak de ape2 occasion pun. My hubby ni bukan romantik sangat orangnya tapi kalau dah datang angin nak bergambar, dia memang sangat senang dirunding. Cayang dia!!! Di sebabkan gambar ni anak buah yang tukang snapkan gambar, jadi takdelah bisikkan2 manje dan gatal gitu, kan... tapi kite tau dalam hati dia amat2lah cayang kat kite... hakhakhak jangan getiks! Iyelah... kite isteri dia, kan... sapolah tak sayang bini oiii... walaupun bininye memang banyak ragam. Hahahaaa HARUS mengaku!

Diam2 masa berlalu, dah sembilan tahun ikatan perkahwinan ini terjalin. Hari demi hari, kasih dan sayang ini terus lekat padanya. Harapanku dia juga begitu... dah di hatinye cume ada aku!

6 comments:

Watierman said...

memang boleh menang lah...Insyaallah...!Way to go Fiza...dah lomantic lah tu...Good Luck to both of you!

Fiza Nordin said...

k watie,
insyaAllah, amin! tq kak :D

CikMin said...

wakakakak...naik jek nama cikmin ye..tahniah ye fiza sbb sgt sporting kan join the contest...tgh2 fikir ni nak wat kontes apa yg sesuai tuk ko join...gud luck ok!

Fiza Nordin said...

cik min,
same2... jgn fikir contest ape jek...tp set mind FIZALAH PEMENANGNYE!buleh gitu? kakakaaa

halen said...

thanxs kak fiza sudi join contest tu. mmg romantik gitu tau tambah plk ader sunset tu lg la feeling kan.

Fiza Nordin said...

ha baru senang hati nih halen dah datang cek...heheheee

so diterima masuk contest yek???

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)