Followers

Tuesday, June 02, 2009

Mak Admit Lagi!

Salam...

Aduhai... baru jek sehari lebih tak menyibuk2 kat blog aku ni udah rindu bangat... Ni pun tak dapat nak berjimba lame2 kat sini. Just nak inform korang2 yang buat masa 3, 4, 5 hari ni aku akan terlalu busy. Kerana aku terpaksa berulang alik ke hospital menziarahi emak aku yang sakit di Hospital Serdang tu.

Aku ada masak2 tapi belum ada kesempatan nak d/load dan upload gambo kat sini. InsyaAllah nnti biler ada masa lebih sikit aku masukkan le n3nye ye...

Okey... bye!!!

18 comments:

fazilzura said...

kak pizaa...

padan la kamo cm x aktif sgt .. hope mak kak piza sihat

~Atie+Farid~ said...

atie doakan moga mak kak fiza cepat sembuh......

Rinna said...

Fiza

Rin doakan mak fiza cepat sembuh yer..

saveme_zero said...

za..moga mak ko cpt sembuh yer.

Suzi said...

alahai...moga mak fiza cepat sihat kembali...

♥ Eda ♥ said...

kak fiza..aku doakan mak ko sembuh cepat eh..

Nur Syafawati said...

insyaallah..mak ko cepat sembuh nanti..aku doakan yer kak za..

Ayu said...

fiza, moga2 cepat sembuh mak fiza tu ya..insyaallah. Fiza pun jaga diri baik2..

IS said...

Fiza, aku doakan moga mak ko cepat sembuh. At least kita bertuah kerana berpeluang menjaga mereka.

CT Delima said...

Fiza..banyakkan bersabar dan doa dari ank2 akan didengar olehnya. semoga mak fiza cepat sembuh ya

nasz said...

SEMOGA MAK AKAK CPT SEMBUH

FaizAmYAirieL said...

smg mak kak pza cepat sembuh..nape jauh sgt admit kat spital serdang??

ctm-cak'on said...

k.fiza...x jauh ke b'ulang tue?

semoga mak akak cepat sembuh ye, amin...

fiza said...

sabar ye kak fiza..moga2 mak kakfiza cepat sembuh..amin

blogresipi said...

Harap2 mak Kak Fiza cepat2 sembuh...

mummy aryan syamil said...

hrp2 mak kak fiza cpt sembuh ye..
aminn

maklongskitchen said...

Salam Fiza, Maklong doakan Mak Fiza cepat sembuh ye.. PLease take care..

Rafizah Nordin said...

terima kasih kepada semua. doa, ucapan dan ingatan kalian sangat2 kite hargai...!

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)