Followers

Tuesday, June 16, 2009

Banana Split

Emp... lamenye tak pekene eskem... wallah sedapnye korang... walaupun sekarang ni berjerebu, matahari tak telus sangat. Tak panas sangat tapi heaven gak kalau pekene eskem. Janganlah ada yang menyumpah aku ye... kalau korang teringin glah kedai carik eskem dan makan sepuas-puasnya. Makanlah sampai lebam!
Aiskrim ni aku beli semalam. Balik dari hantar Boy dari sekolah (Kak Maz, profession kite samelah... driver kepada anak2! heheheeee) terus singgah Checkers. Beli buah2an sebab stok buah dalam peti es dah kehabisan. Encik hb tu dah merengek minta dibuatkan salad buah2an. Dah lame beno tak makan katenye. Iyokanlah... tengah dia nak makan kite buatkan. Nanti biler dia dah takmo makan kite cari resipi lain yg bisa menyentap tekaknya itu.Okeylah... ingat tak semalam aku ada cakap ada satu lagi permintaan Boy masa dia demam kelmarin yang belum tertunai selain durian? Ha, aiskrimlah! Masa dia demam haritu dia nak sangat2 makan aiskrim. Tapi aku tak bagi. Jadi sekarang dah baik demam barulah tunaikan permintaannya tu. Kira-kiranya 'tertunailah hasrat di hati'lah ni... heheheee ampun Kak Ina KL... pinjam wording jap. Tengok... bukan main sakan. Tersengih sampai nampak gigi kapak 2 batang. Hahaha!!!

5 comments:

IS said...

Seksi anak dara ko.

Azita said...

banana split berdiri ye??? sampai x pakai baju si kecik tu makan!

kakchik said...

fiza punya banana split mmg cantik la presentation dia, kalah yang kami makan kat cafe.
kat KB ni pulak panas memanjang.

love2cook said...

Hehe...sedapnye mrk dua makan yer...bak cni cket Fiza!

blogresipi said...

Syioknye banana split neh...jeles i tgk diorang makan...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)