Followers

Friday, June 12, 2009

Mierza, peace...!


Okeis...

Rehat sekejap bab makan-makan. Mari kite layan kisah anak teruna kecilku ini.

Tengok senyumannya itu... Hohohoooo sangatlah comey. Aku sangat geram.

Actually kan... gambo ni bukan aku yang tangkap tau. Tau2 dah ade jek dalam kamera. Si boy yang tangkap. Diam-diam mase aku tengah bersilat kat dapo depe adik badik main tangkap2 gambo. Dan kisahnya... yang nampak tangan sebelah kat tepi Mierza tu adalah si Baby. Tapi gambar ni aku terpaksa edit ambil gambar Mierza saje.

Kenapa gambar Baby tak boleh enterframe? Sebab dia naked! Huh...! Eh, taklah naked. Tapi over seksi. Hanya berseluar dalam saje. Excited sangat nak bergambar sampai tak sempat nak sarung baju.

Sekarang ni Mierza ikut saje apa yang abang dan kakaknya buat dan cakap. Kadang-kadang apa yang papa dan mamanya buat dan cakap jugak. (Emp, kene alih tidur sendiri dah ni...) Yang dalam gambar ni Mierza tengah buat peace le kunun... hiks Tapi lihatnya jarinya itu... apakah...???

Yang paling ketara adalah... dia ambil kaler pensel abang/kakaknya dan duduk mengadap tv sambil apitkan kaler pensel tu kat celah jari. Kemudian letakkan kat bibir, tarik nafas, keluarkan pensel tu dan hembuskan nafas. Korang dapat tangkap tak apa yang dia tengah buat? Hah, dia kengkononnya merokok!

Kite cerite kan birhtday boy. Hairan birhtday boy tu... apo nak dihairankan bang oiii... gitulah perkembangan anak yang sihat. tak gitu kengkawan sekalian?

1 comment:

ai said...

OOOOOOOiiiiiiii!!! menantu aku dah pandai bragan isap rokok! uhukkkss..

Va Va Va..mama sangat suke mierza dah simpan balik rambut bulat tu..lalalalala...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)