Followers

Friday, June 26, 2009

Bila Mama Bangun...


Salam kawan-kawan semua...

Semalam tak masak... hari ni pun nampak gaya macam tak masak jugak, hahahaaa!!! Bukan poket penuh ye...hb pun tak dapat gaji lagi tu. Tapi sebab bininya ni dah datang mood malas jadi terpaksalah hbnye beli something sebelum balik ke rumah. Kebetulan pulak semalam hari Khamis, ade pasar malam. Hubby balik bawakkan yong tau fu, bihun sup daging dan kebab untuk anak2 dan isterinya yang terchenta ini. Jangan muntah yek... :D :P

Di sebabkan xde n3 masak2, Mierza nak enterframe. Aku kene update gak satu dua bende kat blog ni. Bukan ape... takut korang terLUPEkan aku, wakakaka!!!!

Hah, pantang saje aku bangun, adelah yang akan ambil alih kerusi mama ni. Tak lain dan tak bukan Mierza ku cayang ini. Bukan main lagi tangan kau menekan keyboard yek... ko pun nak berkapet gak ngan mak2 ayam tu sume eh???
Anak daraku yang semakin sihat luka di tangan dan kepala lututnya... Secara tak langsung jugak aku nak tunjukkan... di sinilah tempat paling lama aku menebeng dalam sehari - di hadapan pc ku yang sengal tetapi banyak berjasa ini...

2 comments:

ai said...

cerdiknye menantu aku tu!! comel lak tu...isk...ikut mentua dia la tu..muahahaha

el said...

hehehe abis takan mak die je nak berkapet..die pun heran kak..tgk mak dia asyik dok ngekek (gelak je depan pc) kahhhh

nota bijik: tgu eh mierza..tgu kamoo besar nti..joint ngan anak2 mak2 ayam plak..ms tu auntie2 semua dah kerepot tpi JELITA...berdekah3

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)