Followers

Saturday, June 13, 2009

TAG dari Atie

TAG ni dapat semalam. Hari ni ada rajin nak buat. Jom layanzzzz!

1. who tag you?
Cik Puan Atie

2. do you like tags?
Sebeno-benonye tak bape suker tp layan gak le. Semua ni for fun jek kan...Memane yang interesting tu memanglah menggelejat aku nak membuatnya. Yang kureng tu, sengajelah aku lengah2kan. Dan yang aku tengok langsung tak besh, memang le aku tak buat. So, minta mahap le pada mereka2 yang terperasan aku tak buat TAG dari korang tu yek... Tapi selalunye aku buat...

3. If you can have a dream to come true,what would it be?

Aku nak buat rumah beso yang dindingnya sume daripada kaca.Aku nak melancong seluruh dunia. Aku nak sentiasa ada duit dalam handbag. Ada tak orang yang sudi nak merealisaikan impianku ini? Wakaka

4. What is your current mood?
biase2 aje tapi ade rase gerem sikit kat hb. orang ni nak g sale LQ kat Shah Alam dia tak kasik uwaaaaa

5. What will u do if your crush said he/she adores u to?
Terperasan sekejap... lepas tu sedar diri!

6. Will you fall in love with your bestfriend?
Entah... tak penah jadi lak...

7. Which will you prefer,loving someone or being loved by someone?
Both!

8. What is your favourite food?
Makanan yang bisa menambahkan berat badan, hahaha!!!

9. If the person you dislike is right infront of you,what will you do?
Diam jek...

10. What do you pray each day for your loved ones?
Selamat dan selalu ingat jalan pulang ke rumah kahhhhhhhh

11. How would you see yourself in ten years time?.
Bertudung & cool down...

12. What is the reason that could make you tensed up?
Banyaklah...

13. What kind of person do you think the person who tag u is?
Lorat kot... wakaka ampun! Entahla eh... kami tak pernah jumpe. Kawan blogging pun baru jek. Tapi boleh describe sesikit dia seorang yang okey...

14. Would you rather be a single and rich or married but poor?
Dua-dua pun daku tak sanggup!

15. Would you sacrifice for your loved ones?
Eh mesti le...everything i do i do it for u gitu...(leh caye ke statemen ni???)

16. What's the character must have in your partner?
Loving & romantik tp hb ku idak romantik beno pun but i still cayang banget same dia!

17. If you fall in love with to people simultaneusly,who would you like to pick?
Takmo arr... sudah cukup puas hati dengan apo yang ado...

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing that someone has done?forget?
Tengok keadaan gak la... tengok apa yang dah dibuatnya...

19. Do you prefer being single or having a relationship?
Dah ade relationship pun...

20. What is your embrassing moment?
Terkentut depan hb! Kahhhhhhhhhhh

21. Who are the 5 person that you would like to tag?
- Mak Ayam Nas
- Mak Ayam Irma
- Ijah Bengkok
- Mak Ayam Eda
- Ayu Q8

1 comment:

~Atie+Farid~ said...

lorat???????? wakakakkaka....mane tau atie lorat??????

thanks sudi wat tag ni tau!

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)