Followers

Wednesday, March 31, 2010

Kelas Masak-Masak @ Blok N, Tmn Desaria


Salam...
(Hari terakhir dalam bulan March...)

Semalam lepas hantar anak2 p sekolah, aku terus p Blok N... KEMAS menganjurkan kelas masak2 (Jari-Jemari) kat rumah Kak Ton (Tingkat 3, Blok N). Kelas tu buat tart telur dan Chicken Chop. Ye, ye... aku dah tau buat 2 jenis masakan tu... tapi takde salahnya aku menjoinkan diri, kan? Since aku pun ada kelapangan masa. Bolehlah menyibuk2kan diri di samping geng2 Yassin blok N tu... arghhh aku memang selalu rindukan aktiviti2 gitu. Biler lalu kat rumah lame tu, rase macam nak pindah balik aje!!! Haishh!!!

Cikgu kami - Kak Ani.


Kak Foziah, pembantu tadika Cikgu Noriah... hambik, siap berlunjur dah!

Cik Puteh tengah buang kulit ayam sambil diperatikan oleh Cikgu Noriah. Perati aje ke???

Tuan rumah - Kak Ton buat muke plakkkk!!!

Kak Ah (baju merah), tak kenal name tp selalu jumpe & Kak Yatie...
Yang kat belakang tu, Kak Ham... yang selalu & banyak tolong aku jagakan Mierza kalau aku ada hal kat luar.


Kak Yan & yang lain2 tengah buang tulang ayam... bebaik jangan sampai terpotong tangan ye kak Yan...

Layan ajelah gambo2 yang aku sempat snap ni ha... gambo tart telur yg dah siap aku tak sempat nak snap... dah masuk perot. Gambo chicken chop pun tak menyempat nak tangkap gambo sbb si Boy keluar2 sekolah aje terus ngap!

Owh ye la... tadi kelas tu habis pukul 5.30 petang. Alang2 beno aku nak terus balik umah. Jadinya aku p amik Boy kat sekolah. So hb hanya p amik Baby je & kami sama2 terus balik.

3 comments:

cikmanggis said...

salam dan selamat pagi fiza..seronoknya masak ramai ramai camtu.memang camtu fiza,jika dah lama tinggal kat situ ,dah ramai kawan dan auranya dah sebati dgn kita,jadi sangat rindu bila dah pindah.Sampai sekarang Cm rindu nak ke Setapak,ramai kekawan disana:(

Datin El said...

salam fiza..tumpang seronok ..

Fiza Nordin said...

cm,
biler dapat kumpul2 camni, kene pulak yg kite boleh masuk mmg besh le...

datin el,
wsalam...hehee time kasih :D

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)