Followers

Friday, March 19, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"


Salam...

Wahhh!!! Seronoknya bila terpilih di antara 400 penulis blog yang berstatus Gliteratti @ Nuffnang untuk menyertai Gatsby Deodorant Street Fair ni... Thanks to Nuffnang. Well, this is my firtst time nak berjimba2 dengan aktiviti yg dianjurkan oleh Nuffnang. Harap2 takdela aral melintang pada tarikh yang telah ditetapkan tu...


Bila? Di mana? Pukul berapa?



Date: 17th April 2010

Time: 10am till 5pm
Venue:
Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.



Kalau dah kate "Fair" tu kan... mestilah ada banyak acara. Antaranya lucky draw dan lebih rm15,000.00 hadiah2 yang cool untuk disambar. Korang2 mesti pernah pergi funfair, kan... hah, kat sane pun nanti ade permainan2 camtu... contohnya, Sumo Wrestling (in air bag suits!) dan gladiator battles. Best ni...!

Okeylah... tulis banyak2 pun tak gune. Kite tunggu hari yang dinantikan tu. Pastu bolehlah tepek gambo banyak2 biler wat n3 lepas balik dari street fair tu nanti, kan...


Untuk keterangan lebih lanjut, bolehlah klik kat sini...

www.gatsby.com.my/streetfair

1 comment:

Kak Rose said...

uuuhhh... manyak adiah for grab, kalau menang jangan lupa share2.... boleh gitu?

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)