Followers

Tuesday, March 31, 2009

Spageti Sosej

Kes teringin tengok pasta kat rumah Noorma
Tapi aku ubah pada spageti
Pakai sos prego jek
Kalau ikut2kan aku tak suka sos merah ni
Tapi sesekali merubah selera tak salah rasenye
Dan memanglah tak sesuai kat tekak aku
Baby dan Boy yang tukang menghabiskan
Aku makan sikit jek
Jangan tak merasa kate orang...

13 comments:

~~ciklinn~~ said...

eh dah ado entry baru..tgh merayap2 kat umah kau nie.... hehehhehe

wah sedap itu spagethi...aku pun kalu masak pakai prego gak senag..

T.u.Y.a said...

baru berangan nak wat itu makanan utk esok malam..meleleh air liur dah ni kak fiza..nampak sedap je..

Rafizah Nordin said...

ciklinn & T.u.y.a,

aku sebenonye tak suka sos merah ni.tp disbbkan skrg ni dalam proses diet yg ala2 aku tahan lah tekak aku ni sedaya mungkin.selagi aku tertahanlah...klu tak tahan jugak maunye aku repeat balik spageti ni dgn sos cabonara lak...hehehe...

Datin El said...

salam fiza, anak2 kita suka sangat spageti ni tapi che' abang tak minat tu yang selalu kena masak 2 masakan..leceh tau apa nak buat terpaksa layan jelah.

el said...

lm x msk spageti bulunes..hehehe en.somi sllu dok tya bila nak msk..hu3..mls tahap babun dah skrg...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

sedap nih...lapar lah plak...

akak buku kat atas tu nak satu...tp camne ekk...tunggu bln 6 blh...

MUMMY ILA said...

AMBOI SEDAPPPNYE...

KECUR AIR LIUR AKU

Rafizah Nordin said...

datinel,
nampaknye kite mghadapi masalah yg sama.en somi kite tu pun x suke, x makan, x pandang pun makanan begitu & yg seangkatan dgnnya tu.so smalam buatkan dia tepek tepung & sambal tumis ikan bilis.tak sempat nak snap gambo udah lesap masuk perut.mau je tangkap gambo perut dia!huh.......!

L,
en somi dah mintak tu buatkanlah L oiiii

Aisyah,
boleh je klu sanggup tunggu sampai bulan 6...

ila,
abih basah keyboard... :D

Suzi said...

ooo fiza tak suka sos merah...akak suka sos merah ...tak suka yg putih tu...anak2 suka yg putih...

Rafizah Nordin said...

k suzi,
anak2 saye makan ape saje lebih-lebih lagi klu dah tak ada apa yang dimakan hahaha!!!

CT Delima said...

ohh..sedap nya..tu hari dah pegang dah spageti tu..sampai baby tanya nak masak apa kat k.ct hehehe suka lah kat baby tu, bijak tol dia :-)

Maklum ler dah x ada ank perempuan kecik kan..yang ada pun dah besar hehehe

Rafizah Nordin said...

k ct,
si baby tu mmg gitu.klu g kedai amik itu ini sure tanye ni nak masak ape,tu nak masak ape.kkdg sonokla layan tp klu mamanya tgh otak semak geram gak banyak soal hahaha

Anonymous said...

INSERT

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)