Followers

Tuesday, March 10, 2009

TAG dari Dr Inahar

TAG ni pulak diterima dari Puan Doktor Inahar. Sory ye lambat tunaikan utang tapi yang penting buat...bukan buat kad minta ampun sbb tak dapat tunaikan TAG tuh hahaha!!!

* Do not copy answer
* The tag question must be 100% the same
* Tag people after doing tag

1)Kak Chik
2)Herda
3)Hana
4)Syafa
5)Are
6)Aishah
7)Faizah
8)Ayien
9)Kak Jun
10)Maria

1. How do u know 1?
Kenal di alam cyber. Baru jeeee beberape hari ni kenal... tapi sebelum ni ade beberapa kali pergi blog kak chik ni.cume segan nak tego... hehehe

2. What would u do if u never meet 2?
pernah jumpe tahun lepas. kami same2 pergi kursus buat kuih talam kat puchong.

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
Orang yang no.3 tu sekarang ni ade di Malaysia. Sebelum ni dia kat Jepun. Tak taulah eh...tpi kali jumpe org yg no 4 tu, mmg havoc gilerlah sbb kepale mmg same2 layannnn

4. Would 5 n 6 make a good couple?
Mungkin... depe sesame dok Jepun. Klau aku dok kat tengah2 mau le aku ngange sbb for sure depe dok speking jepun. AKu haram tak paham! hahaha

5. Do u think 7 is attractive?
Yes, she is! Tak gitu faiz??? ahakszzz!

6. Do u know anything about 8's family?
Keluarga yang besar. Dan dia selalu merungut tentang badannye yg besar jugak, hahaha!!! Tapi berbaloilah badannye mmbesar sebab dia melahirkan anak2 embar yang cumey dan kiut. Sepasang laginye... rezeki2.... Anak sulongnya Jay pun encem...

7. Tell me something about 9?
Tokey kek... penah sembang kat pingbox. Kepale mcm layan jek... Siap aku minta dia bawakkan sesuatu tuk haousewarming party rumah baru aku nanti and she said 'no problem'. Hahaha tak malu sungguh!

8. What language does 2 speak?
Jawe.... kahhhh ampun her... Bahase Melayu lerrrr

9. Who is 3 going out with?
Mestilah dengan hb & anak2nye yg tersayang itewwwww

10. How old is number 4?
Tak tahu pulak exactly umur dia berape... Sya oo sya... umo ko bape sya???

11. 5?
Lagilah aku tak tahu.Tengok muke dia pun tak penah. Aritu dia kate tungguuuu tapi puas dah aku tunggu tak kua2 pun muke dia!

12. Who is 6's favourite singer?
Tak khususlah... siapa yg lagunye besh di telinga aku itulah yang aku suker. Tapi ade jugak yg aku sekadar suke mendengar lagunye, penyanyinya aku tak suker...

13. 7?
Entahlah... kene tanye tuan punye dirilah...

14. Is 8 single?
Dah kawin la....Anok udah 3!

15. What's 9 last name?
Entah lagi...

16. Would u consider being in a relationship with 1?
Yeah... dgn semua pun...tp sebagai kawan je la...

17. Which school does 2 go to?
Entah...kalau tak silap kat Sabah. Eh, ye ke Her??? main petik jekkkkk

18. What do like about 3?
Sukerlah sebab Hana adalah salah seorang kawan masak2, kawan YM yang tinggal di perantauan. Kadang2 klu ade kemusykilan bolehlah tanye2 dia. Dia pun ada cerita2 tentang kehidupan dia kat Jepun nu, leh gak bace2 dan kutip2 pengalaman orang lain utk pengetahuan diri sendiri.

Kepada yang name2nye dituliskan di atas, bolehlah buat TAG ni. Tapi tak ada paksaan ye... kalau ada masa dan kerajinan silelah buat. Kalau tak buat pun aku tak marah.....

4 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

alamak kena tak ker?adeh...nanti angin R mai n badan sihat sikit kite wat ye...ampun...

Rafizah Nordin said...

aishah,
take you time dear... ;)

inahar ali said...

fiza...hehehe...cikgubesar mai nak check homework..nasib baik wat..sbb cikgu bawa rotan nih!!xpela..kali ni cikgu bagi A++..fuiyoooohh!

Rafizah Nordin said...

kak ina,
mekaseh....!!!

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)