Followers

Friday, March 20, 2009

TAG dari Eda

Nama aku yg teratas sekali di TAG oleh Eda. Tapi haram aku tak tahu. Ye la... sejak dua menjak ni aku jarang blogwalking & on9. Kerana hb & anak2 aku tak sihat. Dan yang lebih penting hb aku ade kat rumah. Jadi aku tak boleh terlalu sangat menepek depan laptop. Nanti pecah tembelang aku... "mama korang mmg selalu macam ni ye...?" mesti akan keluar dari mulut laki aku camtu kat anak2 aku. Dan anak2 aku dgn ikhlas dan jujurnya pasti akan jawab "Ya, papa..." Huhuhuuuuu....

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

fizanordin kerana itu memang nama aku...

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

- http://fizanordin.blogspot.com - xde idea2...aku mmg nak name blog yg ade enterframe name aku supaya org senang ingat...

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Aku ni suke masak-masak. Bukan sebab sejak ada blog ye... tp mmg dari dulu. Tapi dulu manelah aku nak tangkap2 gambo ni... Jadi blog aku lebih pada n3 masak2 lah di samping kisah family....

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Tak pernah... aku sayangkan blog aku ni... ianya ibarat rumah kedua aku...

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Blognye cantik... Sgt suker tgk anakandanye yg cumey itew...

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag
- ela Qatar
- wawa Kuwait
- K Suzi Aussie
- Ros aka Onigiri Jepun
- Kak LG Perth

Kepada yg nama2nye di TAG, aku tak g blog korang & ingatkan korang di TAG. Klu korang nampak buatlah... boleh gak klu buat2 tak nampak. Hahahaha!!! Sebab aku tak paksa... tapi klu korang buat betapelah sportingnye korang nih!!!

2 comments:

♥ Eda ♥ said...

hahaha lenkali aku kena warning ko klau ade tag...hehe TQ yaaaa siapkan ;)

Rafizah Nordin said...

eda,
okeyhhh bebeh!

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)