Followers

Tuesday, March 10, 2009

TAG dari Eda


TAG ini diterima dari Mak Ayam Eda yang jauh di perantauan. Dah lame Eda bagi tapi baru pepagi bute ni ade mood dan mase nak menyelesaikannye. Okeyh layan jekkk la ye...



Peti ais aku tak ade magnet2 bagai cam kekawan punye. Seingat aku, aku tak penah beli pun frigde magnet tu melainkan mende itu percuma kalau beli sesuatu. Contohnya macam yang ada tu la... Beli set makanan segera A&W tuk anak2 aku dapatlah percuma mende alah tu.

Gambar-gambar yang ada tu pun gambo lame2. Tapi penuh nostalgik. Sekeping hb. Gambar tu diabadikan di tepi pantai Teluk Chempedak beberapa tahun lepas. Mase tu pun cuma ada Boy seorang. Baby masih di awang-awangan.

Lepas tu gambar aku. Hahaha tu gambar mase aku bertunang tu... masih mude beli tuhhhh

Dan gambar Boy kat sekolah. Tangkap gambar kelas. Mamanya asyik lupe nak beli frame gambo...
Gambo Baby tu gambo tahun lepas mase sekolah kat PASTI.

Aku nak passkan TAG ni pada 3 orang yang lain pulak...

1)Noorma - Bukit Jalil
2)Farah - mummy Otai
3)Wahida - Epo

Tiada paksaan k...

4 comments:

miss♥wahida said...

akak..nama kite erk hehhehehehe...nanti kite wat erk...

Eda said...

tahniah wpun org yg last siapkan..hikhik aku ingatkan ko dah lupe trus...muahaha

Rafizah Nordin said...

wahida,
aah name hang la tu...okeyh bebeh...take yo time... :D

eda,
aku ingat dan aku mmg berharp aku lupe. hahaha!!!

ai said...

siap kene conteng lagi gmbr kawen kau..kehkeh

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
whatsapp: 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)