Followers
Friday, March 13, 2009
Moist Choc Cake
Kek ini diorder oleh Zue (kwn YM - mak ayam baru join) untuk MIL nya. Yang ke berapa tahun aku tak tanye la pulak. Epi besday, mak cik....
Tadi masa Zue datang amik kek, hb tak sihat. Balik-balik keje dan lepas makan badannye panas. Abihnye bgelimpang je la depan tv. Tak dapatlah nak ajak Zue masuk umah yang bersepah lerak ni, hahaha. Sorry ye Zue. Anak Zue tua sebulan je ngan Mierza tapi tinggi. Mierza tinggal ke bawah. Ye la... ikut bakalah jugakkan. Zue ni pun tinggi orangnya. Ni 1st time aku jumpe Zue. YM beria upernye tinggal sekampung, satu flat pulaknye...
Okey tak bunga ros fondant tu?? Hehehe 1st attempt on it...syiok le main fondant... Ade sesape nak order lagi tak? Nak main fondant lagi la....
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
My Cute Banner
10 comments:
perghh..terliur aku tgk kek choc moist ko kak za.berkilat2...adoi..ko ni bertambah2 hebat la ...suke aku!!!hehehe..tempahan pun makin byk yer..bagus2..
jpe gak ko akhirnyer dgn zue tu yer..hehhe.rupe nyer sebumbung korang!!!!ish3..kecik dunia...jpe kat alam cyber yg luas ni..tup2..duduk satu blok!!ngeh.ngeh...senang la ko nak bergosip2 lagi lepas ni kak za..kahhh
cantik nya bunge tu... teruja tgk...hehe..bab kek tak yah cakap la..mmg selalu buat aku kecur air liuq..haha
sya,
gosip penye???hehehe tqsm...
eda,
time kasih...
cantiklah fiza bunga tu...kek pun bukan main berkilat..blh buat bisnes ni...
k suzi,
sy mmg penah g kursus deko cake tp tak konfiden nak amik tempahan.biler org order rase nak tak nak je...bukan ape...takut...tp perasaan tu dah semakin hilang sekarang ni.sgt2 confiden & from now on sy buka utk tempahan...
wauuu...cantik ahh rose fondant tu,...
aishah,
tq... :D
Amboi Fiza, kek chocolate ko...Hitam, berkilat, melekat. Hahaha...Bravo!!!!!!!
haha lagi sorang tejebak daaah..bagus!
ps: cam men tanah liat kan?Aku pon kalo tade fondant..pinjam plasticin kakak pon jadi!! hehehe
fieza,
tu la... hitam legam tapi sure sedap ni tau...
bibu,
betul tu...
Post a Comment