Followers

Monday, March 30, 2009

Jumpe Hana!!!



sory ye Kak Ina KL, Kak Inahar, Hana, Kak CT, Kak Intan, Kak Ham dan kak Niza...
Mierza banyak buat hal. Adeh! Baby pun tak kurang hebatnya
sesekali kalah perangai adiknya... huhuhuuuuu
Ni cenderamata dan ole2 yang diterima.
Minta maaf sebab sy tak sediakan apa2 pun...
Sebab pada mulanya saya ingatkan tak nak pergi.
Tapi tiba-tiba je nekad malam semalam
Tu yang sms k CT memalam bute tu...
Insya Allah lain kalilah ye...
2 beradik yang dah tak hingat donia...

Lepas tu Kak Ina KL kata nak singgah rumah Kak CT
Alang2 dah ada sama aku nak ikut samalah
Tapi masa dalam kereta, Mierza dah lentok...
Aku ajak dia nyanyi pun dia buat dekkk jek.
Dia lagi seronok layan mate dia yang dah separuh terbukak tu...
Memang dah tak boleh makanlah tu...penat dah
Sampai umah kak CT aku tak masuk
Keluar dari kereta, bersalaman dan minta diri...
InsyaAllah len kali leh serbu
umah dah tahu
hahaha!!!
(Boleh kak ct eh???)
Apa kat dalam ni???
Mierza punye kerja aduhaiiiii!
Nasib baiklah air tu dah tinggal sikit dan di
penghujung makan-makan...

Yang ni gambo ehsan dari Kak Inahar...
TQ kak Inahar...
Hohohoooo...mak2 ayam sekalian...
lihatlah ape yg tergantung di leherku itew
Jangan jeles weiii wakaka!


16 comments:

CikMin said...

bes..bes..bes..gather ni..len kali ajak la cikmin ni fiza oiii...cute la spek doc inahar tu..hehehehe...

inahar ali said...

fizaaaaaaa....ko pakaikan akak spek jenis apa tu weh..dah jadi cam rupa kartun pun ada akak nih..muahahaha!!!
sakit pewut akak gelak nengok..malu pun ade..adeh!!

SiS-lin said...

Wah best nye jumpa blogger chef jauh eh..jauh la nk join...klu dkt dh awal2 kita sampai...

Suzi said...

bestnya dpt kumpul mcm tu...jeleslah ni. hana dah mcm artis je...sibuk buat tour jumpa peminat hihihi...

kak ina- cantik apa spek tu...oren lagi hihihi

ai said...

Uiks!!! tu Kak ina kan???? huhuhu..bila nak jumpa aku pulak ni kak??? leh akak masakkan untk ai apa2 nanti ye? (dah macam blog kak ina lak..) mintak tompang ye besen.. ;P

kakchik said...

hai... seronoknya hangpa semua dapat jumpa no, kakchik naik jeles pun nak buat camna, bukannya boleh pi sana. hana bagai celebrity, hehehe. bertuahnya dpt bertemu teman2 blogger.

Rafizah Nordin said...

cik min,
betui ka ni???ok len kali la no...

k inahar,
jenuh dah mencarik topeng tak jumpe...pakaikan jek la spek yg ala2 tu, cun hape!? ahaks!

sis lin,
sy pun nekad pergi sbb tau gitulah...

k suzi,
nnt sampailah giliran akak lak jd artis hehehe
ha, betuikan...cantikkan spek oren doc ina tu hahaha

ai besan,
tompang sebesen...sebaldi...setempayan pun ok jekkkkk

kak chik,
sesekali turun kl roger2lah ye... :)

♥ Eda ♥ said...

gathering lag...geleme ko di alam maya ni eh..

CT Delima said...

fiza..bole jer lain kali kalau nak dtg umah tu..bagi tau jer :-)

tapi kan gelihati dok ingat2 kan air strawberry perasa ayam tu tau hahahaha dok gelak jer kalau ingat2 kan balik...

MUMMY ILA said...

lot btol la aku ckp semalam shakeys jusco. hehe tu adik badik tiri pizza hut.. jumpa gak ko ek.

xmo pun campak barang sekeping pizza tu utk aku..dah dokek sgt dgn umah aku....huhuhu..

wakakakaka

wanita besi said...

wah..ni gathering gang2 blogging kaki masak. Mmm tak sangka yer leh jumpa life tu!! huhuhu... meriah betul..kak ina KL pun ada tu !!

Rafizah Nordin said...

eda,
sjk bblogging ni bertambah2 kawan.syiok betul!

k ct,
ok kak...nnt nak serbu i roger2 dulu eh...tak nak gak wat surprise x tentu hale kang pegi2 umah kosong padan muke haku wahaha!!!
uuuhhhhh dak mierza tu mmg pak lawok tullah!takleh bwk majlis tau!

ila,
aku pun xtau depe nak g makan kat shakeys tu.aku cuma tanye ko jj wangsa maju jah...
actkan...alpha angle ni dulu tempat aku mghabiskan mase di hujung minggu dgn abg sofie.mase zaman bcinta2 dulu hehehe kedai yg selalu dikunjungi adalaha....HABIB JEWELS! hahaha
mata aku mmg tpandang2 je kondo kunen tuuuuu....

k ila razali,
biler kate ade gathering ari isnin sy mmg xcited gilos tp down sikit biler kenangkan kene seret anak2 skali.adeh...memula ckp xpelah,x dpt g tp perasaan ni rase tak puas hati.nak gak pergi!!!nak jumpe hana!!! so i pergi gak & mcm2 hal berlaku. my mierza buat resepi baru "ayam goreng bercicah air strawberi" hambekkkk!!!

~~ciklinn~~ said...

memmang seronokkan dapat jumpa kawan2 yg dah lama tak jumpa....

cikmanggis said...

berkenan btol kat spek inahar nih haha...cam nak g menyelam nih kihkih!..seronoknya tengok gambar2 ni...fiza u look so young,cam sama umur dgn my eldest daughter je!

Rafizah Nordin said...

ciklinn,
kami ni tak penah jumpe.ni 1st gathering... :D

cikmanggis,
cun hape spek tu kikikikkkk
eldest doter cik manggis umoq bape?
ala...macam jek kan...huhuhuuuu

三杯雞Sam said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Perkahwinan Kami Bersama 3 Cahayamata

Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...

Novel Terpakai - Untuk Yang Berminat...
email : sofie2_za@yahoo.com & call 017-3113226

My Cute Banner

Halwa Telinga :)